Kukkervænget 7 , Thurø , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 3.495.000 kr.

SMUK OG INDBYDENDE VILLA MED GOD BELIGGENHED

Velkommen indenfor i denne flotte ejendom på Kukkervænget 7 i Blåby, blot seks kilometer fra Svendborg.

En villa i to plan, velegnet for en stor familie med børn, for hvem der ønsker god plads til alle familiens medlemmer.

Villaen er opført i 1974, den råder over hele 258 kvadratmeter og har siden opførelsen gennemgået en del renoveringer.

Villaen har en helt ideel placering på et lukket vænge i et godt område tæt på vandet. Man har fra boligen en skøn udsigt over Svendborgsund. Der er mulighed for at have en mindre båd liggende nede ved bådelauget, hvor man også kan bade og holde nogle hyggelige grillaftener.

Og fra ejendommen er der kun 1,2 kilometer til skole, dvs. små fem minutter på cykel. Der er to minutters gang til offentlig transport.

Udendørs finder vi en skøn og meget velanlagt have, som indbyder til en masse hygge og leg. I haven er der også en stor og flot terrasse, med rigeligt plads til storfamilien og gæster. Man kan også søge ind under den overdækkede terrasse, som man kan tilgå fra boligens 1.sal, her er der udsigt til Langeland.

I stueplan finder vi først og fremmest villaens køkken og bryggers, som fremstår lyst og moderne. Fra køkkenet bevæger man sig ind i den store og lyse spisestue, hvorfra der er udgang til terrassen og resten af den tilhørende have.

Villaen indeholder to badeværelser, med spa på 1. salen, hvor to af de fire værelser også befinder sig. Her er endvidere en stor og meget lys stue med en hyggelig brændeovn. Fra stuen er der udgang til en flot altan, hvorfra man har en smuk havudsigt.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020