Krovej 1 , 5874 Hesselager

Billeder
Plantegning
Kort
Helårsgrund
Pris: 350.000 kr.
Nyhed

Ingen plantegning tilføjet

Byg dit nye hus få skridt fra Lundeborg Havn og badestrand

Ja, overskriften lyder fangende – men den er god nok. På denne 253 m² grund, som er højt beliggende ved en lille lukket vej og blot 150 meter fra badestranden og havnen i Lundeborg, er det muligt at opføre 125 m² bolig i 2 plan, og samtidig få en fin udsigt over Storebælt.

Lundeborg er kendt som en naturperle på den fynske østkyst. Her er en af landets smukkeste badestrande, et hyggeligt havnemiljø og ikke mindst et aktivt foreningsliv.

Der er mange flotte cykle og løberuter langs badestranden og rundt til områdets mange historiske seværdigheder. Desuden har Lundeborg sin helt egen sang; Lundeborg hymnen, som blandt andet synges til Sankt Hans på stranden, hvor hele byen mødes til bål og samvær. Byen har også musiksted, restauranter og iskiosk, og nærmeste skoler – Oure Friskole og Gudme Skole – ligger små 5 kilometer væk. Desuden er der kort vej til både Svendborg og Nyborg.

Dette er med andre ord stedet for jer, som værdsætter glæden ved at bo kystnært i charmerende omgivelser og med let adgang til at sejle og fiske.

Grunden er ikke byggemodnet og tilslutningsomkostninger til el, vand og kloak afholdes af køber.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800