Krogyden 19 , 5853 Ørbæk

Billeder
Plantegning
Kort
Lystejendom
Pris: 3.200.000 kr.

Kvalitets lystejendom nær Nyborg og Odense med 4,7 ha jord, ridebaner og hestebokse.

Rigtig lækker og gennemført lystejendom fra 1999 med en fantastisk ugeneret beliggenhed på en lille stikvej. Her er den skønneste udsigt over åbne marker og landlig idyl for alle pengene - og alligevel blot 10 minutters kørsel til Nyborg og 20 minutters kørsel til Odense.

Den samlede ejendom består af et flot og indbydende stuehus på 194 m² med gulvvarme og fuldmurede vægge overalt. Et 71 m² stort anneks i boligkvalitet og med eget køkken og bad. Hertil kommer en garagebygning på 105 m² samt to hestestalde og flere udhuse – alt sammen i særdeles velholdt stand.

Ejendommen har et samlet jordtilliggende på lidt mere end 4,7 ha. Her er et utal af anvendelses formål og muligheder. I dag er stedet primært indrettet til heste med 11 hestebokse og flere ridebaner. Herudover hører der til ejendommen flere matrikler, som ligger på den anden side af naboens mark og her findes bl.a. areal med frugttræer og engareal.

Stuehuset, som fremstår indflytningsklart, fordeler sig på 194 m² og er indrettet med køkken alrum, 2 lyse stuer, 4 soveværelser, 2 badeværelser samt et bryggers. Haven er usædvanlig flot og velanlagt med flere hyggekroge, terrasser og havedamme.

En attraktivt beliggende kvalitetsejendom i indflytningsklar stand som I godt kan glæde jer til at opleve!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800