Korsvejen 4 - 5943 Strynø

Korsvejen 4 , Strynø , 5943 Strynø

Billeder
Plantegning
Kort
Landbrug
Pris: 3.350.000 kr.

Velholdt landejendom på Strynø! 16,8 ha økojord og eget strandstykke

En fantastisk landejendom i det Sydfynske Øhav kan nu blive jeres. Der er tale om en velholdt og indflytningsklar gård på Strynø. Med havudsigt, 16,8 ha økojord, eget strandstykke og mulighed for jagt.

Ejendommen ligger nordøst udenfor Strynø By. Den trelængede gård står med gul facade, hvide sprossevinduer og rødt tag og byder velkommen på den idylliske gårdsplads. Den tilhørende jord er økologisk og fordeler sig i tre jordstykker, der ligger umiddelbart nord og syd for ejendommen, og som alle er udlagt med græs. Det ligger således lige for at opstarte øko-landbruget eller lade mindre dyrehold græsse. Mulighederne er mange.

To af markerne ligger direkte til egen strand. Her kan du bade, fiske, ro i kajak og meget andet. Du kan selvfølgelig også bare sætte dig i græsset, kigge ud over vandet og nyde roen.

Stuehuset er i god stand og byder på 179 m² i to plan. Her venter smukke, højloftede rum, synlige loftsbjælker, gedigne plankegulve og skønne udsigter til øhavet mod både Langeland i syd og øst samt mod Tåsinge mod nord. I stueplan byder en nydelig entré med indbyggede skabe velkommen. Herfra er der adgang til et lyst og rummeligt hjørneværelse og en flot integreret spisestue i åben forbindelse til køkkenet, en opholdsstue, et badeværelse, et bryggers samt en fordelingsstue med trappe til førstesalen og direkte udgang til nyere træterrasse med udsigt over vandet og kig til livet på havnen. Førstesalen har en rummelig repos, to store værelser – det ene med walk-in-closet og det andet med skabe - samt et stort badeværelse med både spabad og bruseniche. Også heroppe fra er der flere kig over havet og marker.

En smukt anlagt have med blomstrende buske og både æble, kirsebær og blommetræer omkranser huset til tre sider. Her indfinder roen sig nemt i samspil med et rigt fugleliv og naturen. Der er flere terrasser rundt om ejendommen - heriblandt en overdækket, hvor livet kan nydes fra den første morgensol til sen aften.

Ydermere følger andel i Bredholmen med rettighed til at drive jagt. Ejendommen har bopælspligt.

Strynø oplever i disse år stor interesse blandt andet på grund af øens gode færgeforbindelser, en velfungerende skole 0.-4. klasse) samt daginstitution, børnehave og SFO. Her er også en velassorteret købmand og et rigt foreningsliv.

Der kan fortælles meget mere om denne indtagende ejendom. Men det tager vi til fremvisningen, for denne ejendom skal ses og opleves med egne øjne.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020