Korsvejen 2 , Strynø , 5943 Strynø

Billeder
Plantegning
Kort
Fritidslandbrug
Pris: 2.695.000 kr.

Naturperle lige ud til vandet på Strynø

Mulighederne er mange på denne lystejendom, der ligger smukt ud til vandet på Strynø. Kort fortalt bliver I ejere af knap ni hektar økologisk landbrugsjord og strandeng, 700 meter strand, et rummeligt stuehus, et fritliggende anneks i boligkvalitet samt godt med udhusplads.

Beliggenheden lige ud til vandet i det Sydfynske Øhav er imponerende.

I ejendommens hovedhus får I 169 boligkvadratmeter at indrette jer på, fordelt over stueplan og en førstesal. I stueplan bydes blandt andet på et lyst køkken alrum med gulvvarme, fire værelser samt et badeværelse.

På første sal ligger boligens lyse, rummelige stue med loft til kip og den flotteste udsigt til Strynø Havn. Her findes også et værelse samt et badeværelse med gulvvarme. Herudover findes et stort multifunktionelt, opvarmet rum som dog ikke er godkendt til boligformål.

Det 80 m² store anneks ligger tæt på vandet. Det er opført/ombygget i 2008 og fremstår lyst og indbydende med stort køkken alrum, to værelser, bad og toilet samt hems. Annekset har gulvvarme overalt.

Fra hovedhuset er der direkte adgang til et ca. 290 kvadratmeter stort udhus, som blandt andet er indrettet til værksted og lager.

Som de fleste andre gårde på Strynø hører til ejendommen en anpart i fællesarealet Bredholm, hvor der er et rigt fugleliv og gode jagtmuligheder.

Vi siger ofte at en ejendom BARE SKAL SES. I dette tilfælde er der vitterligt ingen vej uden om, hvis I vil opleve de mange muligheder og den smukke natur, denne spændende ejendom byder på.

Strynø er en aktiv ø med ca. 200 fastboende. Øen har mange faciliteter som for eksempel købmand, skole til 4. klasse, vuggestue, flere spisesteder og et rigt foreningsliv – og I kan se meget mere på Strynøs hjemmeside www.strynoe.dk


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800