Korshøjvænge 6 , 5700 Svendborg

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.695.000 kr.
Nyhed

Sund og indbydende familievilla nær Vestre Skole

Denne gulstensvilla er så forberedt som et hus kan være på at tage imod en børnefamilie. Huset er veldisponeret, velholdt og har en virkelig hyggelig atmosfære, der kan mærkes. Ud over selve villaen får I også en rigtig god kælder med blandt andet badeværelse og et stort, disponibelt rum i boligkvalitet. Og læg dertil en have med legesager til børnene, flere terrasser og et væld af frugttræer og -buske - og familieidyllen er komplet.

Huset ligger i den vestlige del af Svendborg for enden af et lukket vænge i gåafstand fra Vestre Skole. Der er også nem adgang til både motorvejen og omfartsvejen, uden at de dog kan høres på matriklen. Nærliggende Sørup Sø og Sofielund skov giver jer mulighed for at komme lidt ud i naturen.

Der er blevet passet særdeles godt på huset gennem årene. Siden 2012 er huset energirenoveret og har blandt andet fået nye vinduer, nyt gasfyr med klimastyring, slebet gulve, ny brændeovn, nye indvendige døre samt nyt badeværelse.

Indvendigt fremtræder huset lyst og velindrettet. De fælles opholdsrum udgøres af opholdsstuen og den tilhørende udestue. Stuens vinkelform gør den nem at indrette, og rummet er tilmed udstyret med brændeovn. Udestuen har termoruder og er belagt med elegante træfliser. Køkkenet er klassisk i designet og har en fin spiseplads.

Der er tre soveværelser i boligen, der alle er belagt med massivt bøgeparket. Det samme gælder husets entré, mens badeværelset, der er totalrenoveret i 2015, står skarpt med lækkert interiør.

Det store disponible rum i kælderen er superanvendelig, og da det har egen indgang, er det perfekt som legerum eller teenage-afdeling. Hertil kommer badeværelset, en vaskekælder og et pulterrum.

I haven er det især den lille høj med stensætning og terrasse under et stort kirsebærtræ, der imponerer. Der er også terrasse op ad huset samt et stort udhus. Endelig har ejendommen også en stor garage.

En familievilla med det hele - ganske enkelt!


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800