Korsgade 10 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Udlejningsejendom
Pris: 2.695.000 kr.

Flot og velholdt ejendom med tre boliglejemål og et butikslokale i hjertet af Svendborg

Spændende, moderniseret ejendom i hjertet af Svendborg bymidte; 3 etager, 3 boliglejemål og et butikslejemål med selvstændigt lager lige ved gågaden. Med andre ord er her tale om en investeringsejendom, hvori de forskellige lejemål er nemme at udleje - eller måske udnytte selv? Mulighederne er mange og billederne fortjener et ekstra kig – velkommen indenfor!

Herlighederne finder du på Korsgade 10, hvilket vitterligt er lige midt i den ældre del af centrum. Her snor hyggelige, små gader og stræder sig ind og ud mellem hinanden, og der er en særlig sjæl over denne del af byen. Ejendommen blev opført i 1877 og er totalrenoveret og moderniseret i 1996. I 2017 fik facaden en ny omgang maling, og hele bygningen står flot velholdt fra top til tå, indvendigt såvel som udvendigt. Det medfølgende butikslager i den sideliggende bygning blev desuden istandsat i 2000 med bl.a. nyt bad og toilet.

Butikslokalet findes i forhusets høje kælder. I stueetagen venter to af de tre adskilte boliglejemål, en dejlig toværelses lejlighed med et rummeligt badeværelse, køkken med plads til en opvaskermaskine, stue og soveværelse med indbygget skab. 1. sal byder på en etværelses lejlighed med skab i entré, stort badeværelse med plads til vaskemaskine og alrum med indrammet køkken og plads til spisebord og sofa.

I baghuset findes endnu en etværelses lejlighed, ligeledes med rummeligt badeværelse, entré med skabsplads og et skønt køkken-stue-alrum med opgang til hems. Her findes også et lagerlokale samt, bad og toilet, der p.t. medfølger i butikslejemålet.

Foruden de tre lejemål og butikslejemålet medfølger også egen, aflåst gård til henstilling af cykler og lignende.

Denne investeringsejendom egner sig helt ideelt til køberen, der enten ønsker at bo centralt i den ene af lejlighederne og tjene lidt ekstra på udlejning eller blot leje alle lejemål ud. Her er ligeledes ideelt til familien, der ønsker at anvende alle tre lejligheder til bolig. Som prikken over i’et ligger et væld af spisesteder, specialbutikker, skoler, transportmuligheder, havnefront og ja – egentlig bare alt, hvad hjertet kan begære, lige i nærheden.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800