Kongebakken 11B, st. - 5700 Svendborg

Kongebakken 11B , st. , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Ejerlejlighed
Pris: 1.350.000 kr.

Moderniseret ejerlejlighed med altan og kig over byen

Gadenavnet er ikke helt ved siden af, for det er faktisk en kongebeliggenhed denne treværelses ejerlejlighed i Svendborg har. Bygningen ligger højt i landskabet og er endvidere placeret netop, hvor gaden slår et sving. Bygningen er derfor ganske fritliggende samtidig med, at du får den flotteste udsigt ud over hustagene og kig til sundet. Du kommer til at bo i stuen i bygningen, og så står alt tilmed flot og moderne, da hele ejendommen blev renoveret i 2015.

Udover det flotte udsyn udmærker beliggenheden sig også ved, at du her er tæt på bymidten uden dog at bo midt i det hele. Der er fred og ro, når du er hjemme, men du kan være på havnen på syv minutter, mens byens handelsgader kun er lidt længere væk. Nærmeste supermarked er blot et par hundrede meter væk, og om sommeren kan du pakke strandtasken og tage en tur på stranden ved Christiansminde.

Der er adgang til lejligheden direkte fra indkørslen. Boligens nydelige indre bærer tydeligt præg af at være blevet moderniseret for nylig. Her er lyst og pænt og lige til at flytte ind. Indretningen er desuden helt i top, og boligen føles større, end den er.

Udsigten over byen og kig til sundet kan nydes, mens du laver mad i køkkenet. Det er holdt i sort-hvid og har både opvaskemaskine og godt med bordplads. Køkkenet er integreret med stuen, hvorfra du også kan nyde udsigten. Det gælder ikke mindst, hvis du går ud på altanen, hvorfra du kan kigge frit ud over byen.

Derudover får du to gode soveværelser, der begge har indbyggede skabe samt et fint flisebadeværelse med separat brus.

Alt i alt en rigtig lækkerbisken af en lejlighed.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800