Kongebakken 11B, kl. - 5700 Svendborg

Kongebakken 11B , kl. , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Ejerlejlighed
Pris: 1.150.000 kr.

Moderniseret ejerlejlighed med terrasse og kort afstand til byen

Gadenavnet er ikke helt ved siden af, for det er faktisk en kongebeliggenhed denne ejerlejlighed i Svendborg har. Bygningen ligger højt i landskabet og er endvidere placeret netop, hvor gaden slår et sving. Bygningen er derfor ganske fritliggende men samtidig forholdsvis ugeneret i underetagen. Du kommer til at bo i kælderen i bygningen, og så står alt tilmed flot og moderne, da hele ejendommen blev renoveret i 2015. 

Udover den fede placering, udmærker beliggenheden sig også ved, at du her er tæt på bymidten uden dog at bo midt i det hele. Der er fred og ro, når du er hjemme, men du kan være på havnen på syv minutter, mens byens handelsgader kun er lidt længere væk. Nærmeste supermarked er blot et par hundrede meter væk, og om sommeren kan du pakke strandtasken og tage en tur på stranden ved Christiansminde.

Der er adgang til lejligheden direkte fra indkørslen. Boligens nydelige indre bærer tydeligt præg af at være blevet moderniseret for nylig. Her er lyst og pænt og lige til at flytte ind. Indretningen er desuden helt i top, og boligen føles større, end den er. Du får en lejlighed som er registreret med 38 m2 bolig samt 29 m2 kælder, så altså 67 disponible m2 alt i alt.

Du får et nydeligt køkken, som er holdt i sort-hvid og har både opvaskemaskine og godt med bordplads. Køkkenet er integreret med stuen, hvorfra du har direkte udgang til den fine terrasse.

Derudover får du 1 godt soveværelser, med indbyggede skabe samt et stort flisebadeværelse med badekar og separat brus. Ydermere har lejligheden gulvvarme i alle rum.

Alt i alt en rigtig lækkerbisken af en lejlighed.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800