Kogtvedparken 58 , 5700 Svendborg

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.195.000 kr.
Nyhed

Velholdt etplansvilla nær sundet i naturskønne Kogtved

Der er mange, der godt kunne tænke sig at bo i Svendborgbydelen Kogtved. Og det forstår man godt, for udover at have alle Svendborgs tilbud inden for rækkevidde, er det også her at himmel, hav og skov mødes. I Kogtvedparken 58 står en veldisponeret etplansvilla nu klar til, at næste hold kan nyde en fredelig tilværelse blot 300 meter fra Svendborg Sund.

Huset blev bygget i 1979 og kigger højt i landskabet. I får her en veldisponeret bolig på 135 m2 med tre soveværelser, en integreret garage på 45 m2 samt en smuk have med et sandt farvemekka af blomster og planter.

Inde som ude fremstår huset pænt og velholdt, og det er da også løbende blevet vedligeholdt. Boligen har en overskuelig og funktionel indretning. Den ene del af boligen domineres af opholdsrummene stue, alrum og køkken. Køkken-alrummet fungerer fint som omdrejningspunkt ved dagens måltider, mens opholdsstuen har en god rummelighed og et stort vinduesparti mod syd.

Den anden del af huset er indrettet som værelsesafdeling. De tre soveværelser er alle af forskellig størrelse, og det største har et lækkert, indbygget garderobeskab med skydelåger. Endelig får I også både et bryggers, et gæstetoilet samt et badeværelse med gulvvarme og spabad.

Særligt i sommerhalvåret er haven en sand oase af farver at bevæge sig rundt i og forstærker kun fornemmelsen af at have naturen inde på livet. Mod syd har I en delvist overdækket terrasse, og her er også drivhus.

Områdets skønne natur har givet anledning til, at Øhavsstien lægger sin rute forbi her. Men her meget mere end blot natur. Der er flere legepladser i nærheden og kun 500 meter til en god SPAR-købmand. Her er også flere børnehaver, og der er heller ikke langt til SG-huset, Svendborg Vest Station eller til Svendborg Gymnasium.

Kort og godt - skov og hav som nabo og alle fornødenheder ved hånden. Bestil en fremvisning i dag.

3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800