Kobberbæksvej 15 - 5700 Svendborg

Kobberbæksvej 15 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.675.000 kr.

Stor byggegrund/villa ved skov og vandløb nær alle fornødenheder i Svendborg Øst

Lad os bare være ærlige. Denne bungalow har sine bedste år bag sig, og den store grund og ikke mindst grundens placering fortjener bedre. Her skal bygges nyt, og nu kan det blive jer, der får mulighed for at opføre drømmeboligen! I får en drøm af en grund på hele 2.415 m², der går i et med en skov og tilmed et lille vandløb - Kobberbækken. Den ligger centralt i Svendborg Øst nær flere supermarkeder og skoler.

Grunden består faktisk af to matrikler på henholdsvis 595 m² og 1.820 m². Det er en vestvendt grund og får dermed sol eftermiddag og aften. Som det står nu, er haven særdeles frodig, og det nederste stykke af haven er reelt set skov. Det kan I naturligvis vælge at tynde ud i, hvis I ønsker en mere luftig have, og den kraftige bevoksning gør, at I kan selv kan afgøre, hvilket haverum I ønsker. Det er trods alt nemmere at fjerne eksisterende bevoksning, end at skulle vente på, at en have vokser op fra ny. Hvad I end gør, får I her en fantastisk mulighed for at skabe jer et pragtfuldt udemiljø. 

I kommer til at bo på en vej med klassiske villaer i begge retninger. Der er gåafstand til hele to supermarkeder, og på Nyborgvej er der flere spisesteder. I finder også både skoler, børnehaver og andre institutioner i nærheden, og så er der heller ikke længere til centrum, end at man kan cykle. Det samme gælder i øvrigt dejlige Christiansminde Strand.

En enestående mulighed for jer med ideerne og gåpåmodet til at føre drømmeboligen til virkelighed!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020