Knopvænget 5 - 5700 Svendborg

Knopvænget 5 , 5700 Svendborg

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 3.500.000 kr.

Kvalitetsvilla fra 2006 med fem værelser - naturskøn udstykning i Svendborg Øst

Livet er meget simpelt her i Knopvænget i Svendborgs østre bydel. Det er et lukket og særdeles naturskønt område med skove, søer og marker. Her er også flere legepladser og populære mountainbike-ruter. De store fællesområder mellem rækkerne skaber luft mellem husene, og så er her masser af stier, der blandt andet giver en smuk tur gennem skov ned til Christiansminde Strand.

I nummer 5 venter en nydelig etplansvilla fra 2006 på 187 m² i ét plan og en fredelig, velanlagt grund på 1.062 m². I 2012 fik huset en tilbygning, der føjede en carport og yderligere to værelser til ejendommen. Der er gulvvarme og IHC-strømstyring i hele huset, vinduer fra Outline og inventar fra HTH.

Glæd jer til at flytte ind i en moderne bolig med en åben, familievenlig indretning. Omdrejningspunktet er køkken-alrummet, der er et lyst og indbydende rum med loft til kip. Køkkenet er rummeligt og med køkkenø og dobbeltdøre til terrasse. Alrummet fortsætter naturligt ind i stuen, der har brændeovn og et stort hjørnevindue, der giver flot udkig til haven.

Forældreafdelingen ligger i forlængelse af stuen og byder på et soveværelse med skabsvæg og adgang til eget badeværelse. De resterende fire soveværelser giver mange muligheder, hvad enten I skal bruge flere børneværelser, et kontor eller måske et legerum. Der er også endnu et badeværelse i boligen samt et bryggers.

Haven ligger som en rolig oase vest for huset. Den store fliseterrasse ligger godt i læ af huset, og bag den pæne græsplæne er anlagt flotte bede i stensætninger, der omkranser en dejlig solterrasse.

Fra adressen er der 10 minutter på cykel til centrum, og der er sikre stier næsten hele vejen til Nymarkskolen.

Alt i alt en komplet pakke til familien, der ønsker at bo komfortabelt i rolige omgivelser.


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800