Klosterplads 5B, 1. th - 5700 Svendborg

Klosterplads 5B , 1. th , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Ejerlejlighed
Pris: 2.095.000 kr.
Nyhed

Smuk 3V herskabslejlighed ved gågade og havn i Svendborg

Vil I gerne bo pænt og nyt og centralt, altså HELT centralt i Svendborg, så er denne lejlighed ikke til at komme uden om. Det er en ægte herskabslejlighed med højt til loftet, stuk, massive fløjdøre og brede gulvplanker, som ligger i starten af gågaden på Klosterplads. I får således en særdeles smuk og stemningsfuld treværelses lejlighed i hjertet af byen nær bymidten, banegården og havnen. Velkommen til!

Lejligheden fik nye vinduer i 2020 og ligger på første sal i en smuk, historisk bygning med spir og fine detaljer i facaden. Der er indgang via en flot port, der fører ind i opgangen. Den er flot renoveret og har en smuk gelændertrappe.

Det første I oplever, er de flotte gulvplanker, der er gennemgående i hele lejligheden. Entréen fører ind i stuen, hvor I rigtig kan mærke, at det er en hjørnelejlighed, da lyset her kommer ind fra to sider. Ja faktisk fra tre sider, da der også er et vindue i hjørnet ud mod torvet. Loftshøjden gør kun rummet endnu mere stemningsfuldt, og det er i det hele taget et udsøgt opholdsrum.

Herfra er der videre adgang til to store værelser, der alt efter jeres behov kan anvendes som stuer eller værelser. Det ene værelse har walk-in-closet og egen adgang til boligens baderum. Toilettet ligger i et særskilt rum, og så får I også et nydeligt køkken i tidløst design holdt i sort/hvid stil. Endelig er der også vaskemaskine i lejligheden.

I får også adgang til et dejligt stort kælderrum. Det er tilmed opvarmet og er indrettet med værksted. Ejendommen har derudover en gårdhave med borde-bænke-sæt og mulighed for at grille.

Alt i alt en unik mulighed for at bo i særdeles flotte rammer helt centralt i Svendborg nær gågaderne, det hyggelige miljø ved havnen og ved banegården.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Nicolaj Foged

Salg og vurdering

61457430