Klokkervænget 1 - 5700 Svendborg

Klokkervænget 1 , Tåsinge , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.695.000 kr.

Lyst og indbydende træhus fra 2007 på Tåsinge, et kvarter fra Svendborg

Den dybrøde træfacade og de hvide udhæng og sprossevinduer giver dette fine træhus et særdeles charmerende udtryk. Det ligger på en lukket villavej i et hyggeligt lokalsamfund på den sydlige del af Tåsinge. Der er dog mere end ren romantik ved huset, for det er et nyere hus opført i 2007 af nuværende ejere. Ønsket var at skabe en moderne, lys bolig med en åben atmosfære og plads til at leve komfortabelt.

Og det føles som om projektet er lykkes, når man bevæger sig rundt i husets indre. Boligen har en enkel og overskuelig planløsning, og især det store leverum bestående af køkken og stue i ét føles dejligt voluminøst. Stuen er, som store dele af huset, belagt med flotte egeplanker, og her får I dagslys ind fra tre sider. Mod syd er der udgang til terrassen/haven.

Køkkenet er tresidet og har dermed masser af bordplads. Det er et nydeligt køkken med hvide fronter, og hvidevarer af mærket Bosch. Det store leverum går også i ét med entréen og giver adgang til tre soveværelser, bryggers og et badeværelse. To af soveværelserne er fornuftigt placeret mod øst og har hver to vinduer. Endelig er også badeværelset dejligt rummeligt og har både badekar og bruseniche. Der er gipslofter i hele huset, vinduer og døre fra Rationel og generelt er huset meget nemt vedligeholde.

Vedligehold er der heller ikke meget af i haven. Den er mestendels udlagt med græs, men har tidligere fungeret som stor, økologisk køkkenhave, hvilket naturligvis også er en mulighed. Her er også drivhus.

Fra hoveddøren er der to kilometer til skole og institution i Lundby og fire kilometer til Dagli’Brugsen i Landet. Derudover byder området blandt andet også på store naturoplevelser i naturreservatet Monnet, som har et rigt fugle- og dyreliv.

Fred og ro, komfort og moderne boligindretning blot et kvarters kørsel fra Svendborg.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800