Kløvervej 5 - 5750 Ringe

Kløvervej 5 , 5750 Ringe

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.395.000 kr.

Nem og meget gennemført villa med skøn have midt i Ringe

Skal man fremhæve én ting om denne rødstensvilla i Ringe, må det være, at det er et nemt hus. Dét har været sælgers erklærede mål, og det er i vid udstrækning lykkedes takket være det store renoveringsprojekt huset undergik i 2018. Huset har en super beliggenhed på en rolig villavej centralt i byen blot 300 meter fra byens supermarkeder og andre handlemuligheder i byens centrum. Velkommen til!

Ringe er en driftig by på Midtfyn med et veludviklet handelsliv og især et imponerende udvalg af byggemarkeder og møbelbutikker. Der er naturligvis også skole, flere institutioner og gode tilbud for sport og fritid. Byen ligger fornuftigt placeret nær motorvejen mellem Svendborg og Odense. Det er endvidere en stationsby, så man kan også pendle med toget.

Villaen er fra 1958 og byder på 143 boligkvadratmeter i to forskudte plan samt en kælder på 35 m2. Pt. har huset to soveværelser, men boligen er født med tre værelser og kan naturligvis fint genskabes som sådan. Som helhed står boligen i upåklagelig stand. Renoveringen i 2018 inkluderede blandt andet nyt køkken og bryggers fra Kvik, nyt badeværelse, nye vinduer, nye elinstallationer, ny flisebelægning i haven og nyt gulv i stueplan. I soveværelse og gangareal har man bibeholdt de oprindelige og meget smukke, indbyggede palisanderskabe. Der er desuden gulvvarme i hele stueplan, Quooker i køkkenet samt afkalkningsanlæg.

Også indretningen er blevet ændret. I får et dejligt køkken-alrum med køkkenø, granitbordplader og udgang til morgenterrasse samt en hyggelig stue med synligt murværk, hjørnepejseindsats og udgang til haven. Hertil kommer to soveværelser, en entré samt to badeværelser, der begge har badekar. Kælderen er også renoveret og byder på et bryggers samt et stort og et mindre disponibelt rum.

Ligesom huset, står også haven flot og snorlige. Særligt tillokkende er den delvist overdækkede terrasse mod vest, hvorfra der er dejlig udsigt til den flot anlagte og opvoksede have. Her er også orangeri samt et stort garageanlæg med elhejseport og udhus.

Ring og bestil en fremvisning i dag!

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020