Kløvervænget 11 - 5935 Bagenkop

Kløvervænget 11 , 5935 Bagenkop

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 850.000 kr.

Villa i Bagenkop med stor grund, lækkert udemiljø samt garage + værksted

Kom lidt ned i gear og nyd tilværelsen her i en af Langelands perler: Bagenkop! Den charmerende havneby er placeret yderst på Langelands sydspids og er således en yndet destination for feriegæster og har særligt i sommerhalvåret en tæt trafik af anløbende skibe. Foruden det hyggelige miljø ved havnen er her også et godt supermarked, sportshal samt skolebus, der kører byens børn til skole i Humble. Og på en fredelig lukket vej centralt i byen har vi nu denne villa med garage, værksted og en stor grund til salg.

Huset er på 142 m², mens grunden er på hele 1.400 m². Det skyldes, at det er en dobbeltgrund, og der er både mulighed for at erhverve ejendommen som flexbolig og for frastykning af den ene grund.

I bliver ejere af en velholdt og hyggelig bolig, der fint kan anvendes, som den står. Foretrækker I mere moderne rammer, er modernisering naturligvis også en mulighed. Huset byder på et spisekøkken med åben forbindelse til stuen, fire værelser, der alle har indbyggede skabe, et badeværelse med badekar og gulvvarme, et bryggers med egen indgang samt en entré/fordelingsgang.

Fra stuen er der adgang til husets dejlige udemiljø. I træder ud på en hævet træterrasse, hvor I har udsigt til kirken og ud over markerne. Terrassen har både udepejs og læhegn, og herfra løber en oplyst sti i træ hen til garagens værksted. Ved siden af er der endnu et skur, et drivhus samt flere højbede. Haven er enkelt anlagt og giver børn masser af plads at lege på.

Naturen omkring Bagenkop er også værd at fremhæve. Her er masser af muligheder for korte eller længere spadsereture langs kysten, gennem skove og søer og forbi bølgende marker. Og hvis I er heldige, kan I opleve områdets store attraktion “De vilde heste”.

Alt i alt en ejendom, der kan tilpasses mange behov og et udemiljø i særklasse.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020