Kløvermarksvej 1 - 5874 Hesselager

Kløvermarksvej 1 , 5874 Hesselager

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.295.000 kr.

Original og karakterfuld familievilla med eventyrhave - midt i Hesselager på Sydfyn

Nogle huse ligner hinanden til forveksling. Andre huse stikker lidt ud og har mere kant og personlighed. Det er et hus i sidstenævnte kategori, vi nu har fornøjelsen at udbyde til salg her på Kløvermarksvej i Hesselager. Det er nemlig en bolig med karakter - en bolig der ikke ligner de andre og er stolt af det. Indretningen med fire værelser og to badeværelser, gør huset optimalt for børnefamilien, og så skal I også glæde jer til haven, der byder på en sjældent set frodighed - velkommen til!

I kommer til at bo helt centralt i Hesselager, der er kendt som en veletableret mindre by mellem Svendborg og Nyborg. I kan gå ned til byens store Meny på to minutter, mens skolen med tilhørende børnehus er godt en kilometer fra hoveddøren. Og skal I til Nyborg eller Svendborg kan turen klares på godt et kvarter i bil.

Huset er opført i 1971 og foruden 146 boligkvadratmeter i ét plan har huset også en 80 kvadratmeter stor kælder. En af ejendommens styrker er sammenhængen mellem ude- og indeområderne. Boligen har tre opholdsrum: stue, havestue og en udestue og de vender alle ud mod en skøn terrasse i midten. Og da alle rum har store vinduespartier ud mod terrassen, skaber det en fantastisk sammenhæng i huset. Alle tre rum har desuden enten pejs eller brændeovn, og man kan virkelig mærke, at der er gjort meget for at gøre rummene hyggelige.

Køkkenet står nydeligt med hvide fronter og har desuden spiseplads. Badeværelset er velholdt og har en særlig retrocharme over sig. Kælderen er indrettet med et stort bryggers/vaskerum og dertil en sauna, et badeværelse og et stort disponibelt rum.

Og så er der haven. Frodig bliver næsten et fattigt ord, når den skal beskrives. Her venter et sandt blomsterhav i store bede og enorme, tætte buske og spændende planter. En have, der er et eventyr værdigt. Og foruden førnævnte terrasse, er der desuden et stort, overdækket område på den anden side af huset samt en integreret garage.

En ejendom af de sjældne, som skal opleves “live”!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800