Klintholmvej 2 - 5874 Hesselager

Klintholmvej 2 , Langå , 5874 Hesselager

Billeder
Plantegning
Kort
Fritidslandbrug
Pris: 495.000 kr.
Nyhed

Ingen plantegning tilføjet

Naturskønt beliggende byggegrund nær Hesselager

Med udsigt over markerne på Sydøstfyn, ligger denne ca. 3 ha store grund i de flotteste omgivelser. Her er muligheden for at bygge jeres drømmebolig på landet, hvor der er lys og luft og plads til det hele. Samtidig kommer I til at bo blot 2,5 km fra Hesselager hvor skole til de mindste, daginstitution, idrætsfaciliteter og gode indkøbsmuligheder ligger lige for.

På grunden ligger iflg. BBR-meddelelse en helårsbolig på 105 m² samt et skur, ligeledes på 105 m². Boligen er imidlertid fjernet og genopbygning kræver dispensation fra Nyborg Kommune. Skuret er temmelig forfaldent og klar til nedrivning.

Der er indlagt vand og el og der skal således ikke betales tilslutningsafgifter hertil. Til kloakering er der etableret et nedsivningsanlæg som dog kræves fornyet.

Grunden er opdelt i fire matrikler, hvoraf den største på ca. 2,3 ha er beliggende syd for Klintholmvej. De øvrige små matrikler ligger på modsatte side af vejen og fremstår med tæt træbeplantning.

Mulighederne her er mange, hvad enten I vælger at bygge stort eller småt. Så tøv ikke med at kigge nærmere på grunden og de smukke omgivelser.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800