Klampenborgvej 6 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.750.000 kr.
Nyhed

Murermestervilla med smuk udsigt over Svendborgsund

Midt i Svendborgs attraktive Christiansmindekvarter ligger denne villa og byder sig til med en smuk udsigt over Svendborgsund. I kan vågne om morgenen til en magisk solopgangshimmel over vandet med et helt forunderligt farvespil, eller sætte jer godt tilrette på terrassen og følge skibstrafikken på sundet. Sidst på dagen kan I her tænde op i grillen og nyde aftensolen.

Der er tale om en solid murermestervilla fra 1940. Den har p.t. to værelser på første sal, og der er nem mulighed for også at etablere et tredje. Den originale stemning er bibeholdt. Det betyder blandt andet, at husets originale plankegulve og snedkerkøkkenet stadig er intakt. Foretrækker I et mere moderne interiør, kan I naturligvis vælge at modernisere.

Huset er kernesundt. År 2000 blev der tilbygget terrasse og carport i lærketræ. I 2010 fik huset nyt tegltag, og loft og skråvægge blev tidssvarende isoleret. I 2014-2015 blev alle yderdøre og vinduer udskiftet med nye i træ/alu fra firmaet Rationel.

Boligen er indrettet med to stuer en suite – den ene med brændeovn fra 2010. Hertil et køkken, et badeværelse samt en entré med trappe op til første sal. Her findes repos samt et stort og et mindre soveværelse. Fra entréen er der trappe ned til huset kælder. Her er egen indgang, gode disponible rum samt endnu et badeværelse.

Ejendommen har en pragtfuld træterrasse, der er bygget rundt om husets sydøstlige hjørne. Den er i niveau med stueetagen, har udgang fra både stue og køkken og nedgang til haven i hver ende. En stor del af hjørnegrunden er belagt med herregårdssten. Der er tre græsplæner, to små solterrasser og inklusive carporten med redskabsrum er der plads til at parkere 5 biler på grunden.

Vi har meget mere at fortælle om denne charmerende villa - men lad os tage det til fremvisningen.Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800