Klampenborgvej 6 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.395.000 kr.

Murermestervilla, højt beliggende over Svendborg Sund ved Christiansminde

Attraktivt tilbud:

Sælgerne af villaen tilbyder netop nu et afslag i prisen til etablering af ekstra værelse på førstesalen og/eller en komplet facademaling.


I Svendborgs attraktive Christiansmindekvarter ligger denne villa og byder sig til med en smuk udsigt over Svendborg Sund. I kan vågne om morgenen til en magisk solopgangshimmel over vandet med et helt forunderligt farvespil, eller sætte jer godt tilrette på terrassen og følge skibstrafikken på sundet. Sidst på dagen kan I her tænde op i grillen og nyde aftensolen.

Villaen, som er opført i 1940, har opnået en flot tilstandsrapport. Der er nyt tegltag fra 2010, som er tidssvarende isoleret, nye døre og vinduer i træ/alu er monteret i 2015 og murermesteren har lige klargjort huset til maling udvendig. Huset opvarmes med naturgas, og i 2010 blev der etableret brændeovn i stuen.

Boligen er indrettet med to stuer en suite. Hertil et køkken, et badeværelse samt en entré med trappe op til første sal. Her findes repos samt et stort og et mindre soveværelse – og fin mulighed for at etablere et tredje værelse. Fra entréen er der ligeledes trappe ned til huset kælder. Her er egen indgang, gode disponible rum samt endnu et badeværelse.

Der er en stor terrasse – Skibsbroen – bygget i stueplanet rundt om husets øst- og sydside. Her er sol fra solopgang til solnedgang, og en skøn udsigt over Svendborgsund. Der er trappe ned til haven fra begge sider. Terrassen er opført i Sibirisk Lærk ligesom carporten, der er med redskabsrum og med tegltag.

Haven rundt om huset er anlagt, så den er nem at vedligeholde. Der er indkørsel både fra Klampenborgvej og fra Æblevænget og der er god plads til yderligere parkering, samt evt. til vinteropbevaring af båden.

Kvarteret er attraktivt med skole, daginstitutioner og indkøbsmuligheder nær ved. Der er ikke langt til Hallindskoven med mountainbike spor og til Sydfyns bedste badestrand ved Christiansminde.
Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800