Klæsøvej 9 , Klæsø , 5900 Rudkøbing

Billeder
Plantegning
Kort
Landbrug
Pris: 5.495.000 kr.

LIEBHAVEREJENDOM MED FANTASTISK UDSIGT

På Klæsøvej 9 kan I nu få fingrene i en af Langelands mest attraktive ejendomme. Ejendommen ligger højt placeret med god plads omkring sig, en fantastisk udsigt og højt til himlen - det er med god grund, at herlighederne har fået navnet Solhøjgård.

Ejendommen har mulighed for at få flexbolig status, således at ejendommen kan benyttes til såvel helårs- som fritidsbolig, efter eget valg.

Stedet har i mange år været drevet som et yderst velfungerende B&B. Der er således udover den store private bolig indrettet 7 værelser/lejligheder og en spiseafdeling i de tidligere driftsbygninger. Her er i sandhed tale om et sted, hvor både beboere og besøgende kan lade op og finde ro midt i en hektisk hverdag. Flere af stedets gæster er således også kommet igen år efter år.  Ønsker man ikke at drive B&B, kan værelserne benyttes til private gæsteværelser eller noget helt tredje.

Med de 500 kvadratmeter bolig og et grundareal på hele 156.959 kvadratmeter er mulighederne mange, og ejendommen kan udover B&B med fordel benyttes til f.eks. kursusvirksomhed eller til etablering af et bofællesskab for flere familier.

Til ejendommen følger desuden en stor hal, der kan benyttes til vinteropbevaring af biler, både og campingvogne. Hallen er indrettet med en mindre hesteboks og mulighed for etablering af mange flere.

Ejendommens villa blev bygget i 1970, tilbygget i 1979 og fik i '90 et dejligt Svane-køkken og havestue. Villaen har 265 boligkvadratmeter i ét plan og indeholder bl.a. en skøn indendørs swimmingpool med bad og sauna, alt sammen fra år 2000. Der er gulvvarme i poolrummet, i det tilhørende badeværelse, i havestuen og i køkkenet. Den rummelige villa indeholder desuden tre gode værelser, endnu et badeværelse samt gæstetoilet, et stort bryggers og flere dejlige lyse stuer.

Ejendommens længer, der tidligere har huset det populære B&B, er indrettet med et par selvstændige lejligheder, hver med køkken og bad. Fyrrummet finder man også her, ligesom længerne indeholder et stort værksted og masser af garageplads. På første sal venter flere lysfyldte værelser, flere badeværelser og køkkener samt en skøn stue med udgang til altan og pragtfuld udsigt over landskabet og det sydfynske øhav.

Ejendommen har en helt særlig atmosfære og charme. Grunden går lige ned til Lindelse Nor og et lille fiskerleje, hvor der er rig mulighed for at sejle, dykke og fiske.

Her er en fantastisk udsigt med et rigt fugleliv med næsten hundrede forskellige fuglearter på området. Ejendommen byder desuden på gode jagtmuligheder og en historie, der går helt tilbage til vikingetiden.

En beliggenhed blot 11 minutter fra Rudkøbings autentiske, brostensbelagte stræder og spændende handelsstrøg gør ejendommen til en yderst attraktiv bolig eller måske flexbolig. Denne spændende livsnyderejendom kan man således kun kaste sin kærlighed på. En ejendom der absolut bør opleves.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800