Kirkevej 11 - 5772 Kværndrup

Kirkevej 11 , 5772 Kværndrup

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 750.000 kr.
Nyhed

Moderniseringsklar villa lige ved skolen, hallen og børnehaven i Kværndrup

Tag hul på en ny tilværelse i hyggelige Kværndrup, hvor denne villa kan blive jeres nye hjem. Den ligger dejligt tilbagetrukket på en hyggelig grund ganske nær ved byens skole, børnehave/vuggestue og idrætshal. I får en villa i halvandet plan med behov for istandsættelse, hvilket giver jer mulighed for at skabe præcis det hjem, I altid har drømt om.

Huset, der har indlagt både fjernvarme og fibernet, byder på 91 m², og da førstesalen kun er delvist udnyttet, er der mulighed for at etablere yderligere et par værelser eller en stue heroppe. Huset er desuden beboeligt, som det står, så I kan vælge at tage projektet i jeres eget tempo. Og skal huset alligevel renoveres, er det selvfølgelig også en mulighed at ændre på rumfordelingen, så huset både stilmæssigt og indretningsmæssigt passer til jeres ønsker og behov.

Som det står nu, byder boligen på entré med trappe til førstesalen og adgang til henholdsvis et soveværelse og til en stue. Stuen har åbent forløb til køkken-alrummet, som har udgang til en terrasse. Fra køkkenet følger en forgang med adgang til et kammer og til badeværelset. Førstesalen er indrettet med en repos og et fint soveværelse og har som nævnt mere potentiel plads, der blot venter på at blive udnyttet.

Huset ligger på en 699 m² stor grund, der ligesom huset har brug for lidt kærlighed og knofedt. Udgangspunktet er godt, da haven er syd- og vestvendt og således ligger godt for solen.

Og så er Kværndrup i det hele taget en dejlig by med fine faciliteter såsom en SuperBrugs, et pizzeria, læge, tandlæge samt en togstation. Det er således nemt at pendle til både Svendborg og Odense, og der er desuden også nem adgang til motorvejen.

Et spændende tilbud til jer, der gerne vil skabe jeres eget og starte en fredelig tilværelse i Kværndrup.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800