Kirkegade 8 - 5884 Gudme

Kirkegade 8 , 5884 Gudme

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.395.000 kr.

Velholdt villa med sjæl og charme i Gudme

Det er ægte, ubetinget kærlighed dette gamle hus i Gudme har været genstand for. Huset er fra 1901, men står inde som ude skinnende flot og fuldt af vitalitet. Og på den ægte måde vel at mærke, for selvom huset er flot vedligeholdt, har det bibeholdt sin originale charme og karakter. I bliver således de heldige ejere af en flot, klassisk villa med et personligt touch, fine detaljer og masser af kærlighed. Velkommen til!

Med adresse i Gudme kan I se frem til en tilværelse i et hyggeligt og imødekommende lokalsamfund. Det er GOG arenaen byen er kendt for, men det er i lige så høj grad den gode slagter og den lille, men velassorterede købmand og skolen, der fortjener opmærksomhed. I nærliggende Hesselager er der endvidere skole til de mindste klassetrin, en stor Meny, apotek og lægehus. Turen til Svendborg tager et kvarter i bil, og der afgår busser til både Svendborg og Odense.

Indenfor viser boligen sig fra sin bedste side i det lyse, åbne opholdsmiljø i stueplan. Køkkenet er i åbent rumforløb med et stort stuerum bestående af to større og en mindre stue. Rummene er belagt med husets originale plankegulve og adskilles af murede hvælvinger. Vægge og lofter er kridhvide, og køkkenet har på samme vis hvide, velholdte fronter og hertil sorte bordplader. Endelig er der også et fint badeværelse med vaskesøjle samt en entré i stueplan - begge rum med gulvvarme. Førstesalen byder på tre gode soveværelser, der for nyligt har fået gulvtæpper samt en lys repos. Nævnes skal også naturgasfyret fra 2021.

Fra stuen er der udgang til haven. Her er det den flotte træterrasse fra 2020, der stjæler opmærksomheden og giver jer fornemme rammer til at nyde sommeren. Haven er nem at passe, og endelig får I også en carport med udhus og en charmerende, brostensbelagt indkørsel.

Alt i alt en virkelig velholdt villa med sjælen intakt i hyggeligt lokalsamfund nær Svendborg.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800