Kirkeby Sand 18 , 5771 Stenstrup

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 695.000 kr.

HYGGELIG OG VELHOLDT VILLA I TRYGT LOKALMILJØ

Hvis I leder efter et overskueligt hus i smukke, grønne omgivelser og med dejlige udearealer, er dette velholdte hus i Kirkeby Sand et rigtig godt bud.

Set fra luften er Kirkeby Sand en lille landsby omgivet af skov og åbne marker. Byen gør ikke meget væsen af sig - men her er værdier som tryghed og rolige omgivelser i højsædet. Samtidig er beliggenheden praktisk, når hverdagen skal fungere. Der er nemlig kun få minutter på cykel til Kirkeby, som byder sig til med skole, børnehave, dagligvarebutik og et rigt foreningsliv.

Huset rummer 108 boligkvadratmeter fordelt på to plan,  Hertil kommer et godt udhus på 30 m² og en carport. Det hele er samlet på et 900 m² stort grundareal.

Selve boligen er i to plan og indretningen i stueplan byder på et køkken alrum i åben forbindelse med stuen. Etagen har også et mindre værelse og et badeværelse samt entré. På første sal findes to rummelige værelser.

Huset er omgivet af en dejlig have med græsplæne og hvis I vil anlægge køkkenhave kan I inddrage et stykke af græsplænen til formålet – den vil stadig være stor nok til boldspil og kolbøtter. En dejlig fliseterrasse hører også med til udearealerne.

Endelig skal det nævnes, at beliggenheden er god for pendlere - der er kun få minutters kørsel til motorvejen, og du kan være i Svendborg på under ti minutter.

Lyder det tillokkende? Kontakt os, så sørger vi for en fremvisning.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800