Kærlighedsstien 4 , Strynø , 5943 Strynø

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 595.000 kr.

Et herligt fristed som oser af atmosfære, beliggende centralt i Strynø By.

I det Sydfynske Øhav på den lille charmerende og naturskønne ø, Strynø, ligger dette hyggelige byhus, som tillige kan benyttes som fritidshus. Ejendommen er opført i år 1900 og gennemgik i 2009 en delvis renovering, hvor der bl.a. lagt nye gulve i soveværelse, opholdsstue og gang, ligesom huset blev malet overalt både ude og inde. I 2017 blev der opsat ny brændeovn og indlagt ny kloak, ligesom udhuset blev pudset op og i 2018 blev der lavet nyt køkken.

Huset er fordelt på 2 plan og indeholder 81 m² bolig samt 22 m² udhus. Udhuset er i dag indrettet som bryggers med bad og separat toilet samt et fyrrum med direkte adgang til husets køkken. Udover det lyse køkken med opgang til 1. sal, indeholder stueetagen, en entré, spisestue med brændeovn og udgang til haven, soveværelse samt en dejlig opholdsstue.

Førstesalen er indrettet med 1 værelse. Resten af tagrummet er på nuværende tidspunkt uudnyttet, men der er rig mulighed for, at man kan udnytte dette.

Strynø er en lille ø – blot 3 km lang og 2 km bred. Øen ligger ca. en halv times sejlads fra Rudkøbing på Langeland og den lille færge har flere afgange dejligt og ellers kan øen også nemt nås i egen båd, hvilket tydeligt kan ses i den velbesøgte lystbådehavn.

Blot få minutters gang fra færge- og lystbådehavnen ligger den gamle, idylliske skipperby Strynø By. Her kan I opleve en helt speciel atmosfære med smalle gader og gadekær. Strynø indbyder til fred, ro, hygge og smukke naturoplevelser og ud over naturen byder Strynø også på smakkecenter, en fredet mølle, en smuk kirke, en gammel smedje og der er mulighed for indkøb af dagligvarer i den hyggelige købmandsbutik i Strynø By.

Hvis I drømmer om en spændende villa med mange muligheder og en helt unik beliggenhed på hyggelige og naturskønne Strynø så tag en tur forbi Kærlighedsstien 4. Vi glæder os til at byde jer indenfor.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020