Jernbanevej 5 , 5882 Vejstrup

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.650.000 kr.

Moderniseret villa med charme og sjæl nær Svendborg

Man skal nærmest kun lige ind i entréen for at mærke charmen i denne villa i lokalsamfundet Vejstrup. Ejendommen fra 1896 er en tidligere stationsbygning og byder på 160 fine kvadratmeter, der trods istandsættelse har bevaret husets sjæl og gnist. Hertil kommer en hyggelig have på 1.478 kvadratmeter med frugttræer, bede og masser af plads til børneleg.

Vejstrup ligger på Sydfyn blot 10 minutters kørsel fra Svendborg centrum. Der er både en folkeskole og to friskoler i nærheden, og lige overfor huset er der en fin legeplads med boldbane. Derudover ligger de landskendte Idrætsskoler i Oure blot et par hundrede meter fra ejendommen.

I 2008 undergik ejendommen et renoveringsprojekt, hvor blandt andet vinduerne blev udskiftet og badeværelset blev renoveret. Senere fik badeværelset nyt toilet og klinker, og derudover er der gulvvarme overalt i stueplan.

Som nævnt mærker man husets charme allerede i entréen, der er belagt med flotte rødbrune klinker med brede furer. Klinkegulvet fortsætter ind i køkken-alrummet, der byder på et flot listeloft. Køkkenet er dejlig rummeligt og har gasblus og godt med arbejdsplads. Den tilstødende stue byder på plankegulv i fyr og har dertil udgang til den skønneste veranda, hvor I fra havestolen kan følge årstidernes gang i den flotte have. Endelig byder stueplan også på et flot gæstetoilet med vaskefaciliteter og dertil et teknikrum, der er gemt væk under trappen til førstesalen.

Heroppe er husets originale plankegulv bevaret, og etagen byder på en fordelingsgang, fire soveværelser og et badeværelse.

Den store have har, udover græsplænen og frugttræerne, også flere højbede samt et fliseområde med delvis overdækning, garage samt et drivhus. Her er med andre ord rigtig mange muligheder.

Kort og godt får I her en skøn bolig med charme og masser af plads i kort afstand fra Svendborg.


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020