Jernbanevej 1 , 5882 Vejstrup

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.595.000 kr.
Nyhed

Rummelig og energivenlig villa i attraktivt lokalsamfund på Sydfyn

Det siges, at man ikke skal bedømme en bog på omslaget. Det samme gør sig gældende for denne villa i den sydfynske landsby Vejstrup nær Svendborg. Bag betonmurene venter nemlig en super miljøvenlig bolig med lavenergivinduer overalt, efterisolering og et særdeles potent solfangeranlæg på taget. Og med 183 kvadratmeter, fem soveværelser og to badeværelser er her også plads til selv en større familie. Velkommen til!

Nuværende ejer har siden 2007 gjort en mængde tiltag for at modernisere boligen og gøre den energivenlig. Der er efterisoleret under taget og på ydermurene, og alle ruder er lavenergi. Siden 2007 er der trukket ny el, og i stuen er her en god og effektiv kakkelovn fra 2015. Køkkenet er fra 2012, mens begge badeværelser er fra 2016-2017. Huset har dertil en udestue med isolering under gulvet og varmepumpe. Det skal nævnes at stuen pt. er under renovering, men vil stå fuldt indflytningsklar inden overtagelse.

Indretningsmæssigt er huset ideelt til en børnefamilie. Det ene soveværelse ligger for sig selv nær et af badeværelserne, så der er mulighed for at etablere separat børne- og voksenafdeling.

Omdrejningspunktet er køkkenet, der sammen med spisestuen skaber et godt køkken-alrum. Spisestuen har udgang til havestuen, der virkelig er et stort aktiv til ejendommen. Opholdsstuen har god plads til familiens forskellige aktiviteter, og endelig har ejendommen også et værksted samt et dejligt stort skur.

Haven er velpasset og har højbede, bærbuske samt lidt vildnis, så den også er insekt- og dyrevenlig. Her er også en lille havedam med masser af liv.

Vejstrup er et meget levende og inkluderende lokalsamfund. Forsamlingshuset skal snart ombygges grundet voksende behov. Der er skole, børnepasning samt en god SuperBrugs i nærliggende Skårup. I bil tager turen til Svendborg blot et kvarter.

Et godt valg til familien, der vil have plads og bo i et aktivt og levende lokalsamfund nær Svendborg.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800