Jens Winthers Vej 34 - 5900 Rudkøbing

Jens Winthers Vej 34 , 5900 Rudkøbing

Billeder
Plantegning
Kort
Blandet Bolig/erhverv
Pris: 1.495.000 kr.

Erhverv med bolig i i Rudkøbing - perfekt for håndværkeren eller hobbyentusiasten

Et Øje-BLIK! Således står skrevet over døren til blikkenslager-værkstedet her i det sydlige Rudkøbing på Langeland. Værkstedet er del af en blandet ejendom med bolig og erhverv i ét, og nu er tiden kommet til at lade Øje-BLIK med både værksted, garage, kontor og bolig gå videre til næste ejer.

Ejendommen passer til en enhver form for håndværker med behov for værksted, lagerkapacitet god plads ude og inde samt en fin bolig ved siden af. Er du snarere en person med en pladskrævende hobby, og kan du generelt godt lide at have plads til at rode med ting og sager, er ejendommen ligeledes meget velegnet.

Dertil kommer beliggenheden. Ejendommen ligger et par hundrede meter uden for byens centrum, og der er således nem adgang til alle fornødenheder. Den ligger på en hjørnegrund, der er synlig fra hele fire forskellige gader: Ringvejen, Humblevej, Jens Winthers Vej og Engdraget. Det giver en god synlighed for potentielle kunder samt gode muligheder for skiltning.

Du kommer til at bo i et hyggeligt og velholdt hus, der er indrettet med tre værelser, badeværelse, køkken, stue og entré. Hertil kommer en hyggelig, overdækket terrasse og to skure i forlængelse. Værkstedet har indkørsel direkte fra vejen og består af et lyst og højloftet værksted med ovenlys. Her er også grav, og bygningen har dertil bryggers med vaskefaciliteter. I forlængelse af værkstedet kommer et praktisk overdække, og herfra følger kontorafsnittet med to kontorer, personalestue og en garage. Ejendommens egentlige garageanlæg er på 54 m2 og blev opført i 2007. Det har to hejseporte.

Der er adgang til det altsammen via gårdpladsen i midten, der giver et godt udeområde med vendeplads og plads til kundeparkering.

Alt i alt en ejendom man skal en tur forbi at se for at forstå de mange muligheder, der venter.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020