Industrivej 50 - 5672 Broby

Industrivej 50 , Nr Broby , 5672 Broby

Billeder
Plantegning
Kort
Andet Erhverv
Pris: 1.950.000 kr.

Smuk og velholdt erhvervsejendom på stor grund ud til Odensevej

Leder du efter det rette sted, hvor du kan søsætte virksomheden, har vi her en rigtig spændende erhvervsejendom med synlig beliggenhed lidt syd for Odense. Den 4.693 m² store grund ligger i et aktivt erhvervsområde i Broby, direkte ud til Odensevej, som er en vigtig færdselsåre mellem Odense og Sydvestfyn. Ejendommen har tidligere været anvendt som brolægger/anlægsgartner-virksomhed og egner sig perfekt som base for en håndværker.

Din virksomhed bliver forkælet med særdeles flotte rammer. Ejendommen er opført af sælger selv gennem en årrække siden 1998. Det har været et hobbyprojekt, og det er tydeligt, at man har bygget med stort overskud og kreativitet. Det kommer eksempelvis til udtryk i den sjove, cirkelformede mellembygning med pyramidetag og i det flotte stakit ud mod vejen, der snor sig i bløde buer om ejendommen. Ejendommen emmer af kvalitet og godt håndværk fra ende til anden, og de anvendte materialer er af høj kvalitet. Det er også en velisoleret ejendom, og da der også opvarmes via et pillefyr, er varmeforbruget ganske lavt.

Hovedbygningen består af en stor hal med hejseport, der eksempelvis egner sig godt som værksted. Herfra er videre adgang til et lagerlokale i den ene side og til kontor, køkken og badeværelse i den anden side. Der hører også et stort skur til bygningen. Du får også et 133 m² stort lagerrum med to brede åbninger, der lukkes via skydedøre og hertil en dobbelt carport.

Det store, udendørs friareal giver masser af plads til materialer, og til at større køretøjer og maskineri nemt kan komme rundt på pladsen. Stykket ud mod Odensevej er anlagt med græs, og herfra er virksomheden meget synlig for bilister i begge retninger.

Alt i alt en anderledes erhvervsejendom, hvor der er kælet for detaljerne og en super beliggenhed!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800