Hyldtoftevej 8 , 5700 Svendborg

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.595.000 kr.

Dejlig etplansvilla med garage og værksted nær Margrethelund i Svendborg

Et godt og gedigent hus med garage, værksted, drivhus og en hyggelig have med dejlig, læfyldt terrasse. Dét er, hvad I finder her få skridt fra den store skov Margrethelund i Svendborg. Huset byder på 110 m2 plus en havestue og har dermed en størrelse, der kan passe både til den lille familie og seniorparret, der ønsker en nem og fredeligt beliggende bolig.

Huset er fra 1968 og er opført i gulsten med rødt tegltag. I 2006 blev de fleste af husets vinduer og døre udskiftet.

Indenfor finder vi den rummelige stue, der er dejlig lys og nem at indrette med spiseafdeling og hyggekrog. Rummet får endvidere en dejlig udvidelse mod sydvest, hvor havestuen er placeret. Her er vinduer til tre sider, og orienteringen mod sydvest gør, at sommeren her bliver forlænget i begge ender.

Køkkenet, der grænser op til stuen, fik sig en opfriskning sidst i 2019 og det står med hvide fliser på bagvæggen, delvist nye hvidevarer og en ny køkkenvask samt armatur. Fra køkkenet er der praktisk nok videre adgang til bryggerset, der har egen indgang udefra.

Den anden del af huset er indrettet med boligens tre værelser. De har alle indbyggede skabe, og det ene har egen indgang udefra. Sidst, men ikke mindst, får I også et godt badeværelse med stor bruseniche og gulvvarme.

Der venter også et dejligt opholdsmiljø i husets udearealer. Her får I eksempelvis en dejlig terrasse, der ligger fuldstændig i læ op ad huset, garagen og læhegn. Det er også her, du finder værkstedet, indgangen til garagen samt drivhuset, hvor der endda også er plads til at sidde ned som i et orangeri.

Et godt og overskueligt hus med en rigtig fin beliggenhed.

3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020