Hvidkløvervej 68 , 5700 Svendborg

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Rækkehus
Pris: 1.295.000 kr.

Indflytningsklart ende-rækkehus i populært kvarter

På den yderst familievenlige og trygge Hvidkløvervej i Svendborg udbyder vi nu det helt rigtige nye hjem til den enlige eller parret, der måske har børn og gerne vil flytte ind i en velholdt og flot opdateret bolig. Her er tale om et halvt dobbelthus med en skøn delvist overdækket sydvendt terrasse og en lille nem have.

Kvarteret har grønt område med legeplads til de mange børnefamilier, gode parkeringsforhold og grundejerforeningen arrangerer hyggelige sammenkomster i løbet af året. I øvrigt kommer I til at bo tæt på skole, indkøb og skov, og Svendborg bymidte når I nemt både på cykel og i bil.

Huset er fra 1987 og opført i røde sten. Det har en rigtig god planløsning til med de 102 m² bolig fordelt således, at rummene til dagliglivet ligger i stueplan, mens førstesalen rummer værelserne.

I får en dagligstue god plads til indretning og gæster og med udgang til en sydvendt terrasse.

Det hvide Svane-køkken, der har en flot granitbordplade, er fra i 2018 og er indrettet med en lille spiseplads. Stueplanet omfatter desuden en entré samt et bryggers og et gæstetoilet.

På første sal forbinder en repos de tre værelser, som alle har indbyggede skabe, med husets badeværelse, der har fået et klædeligt løft i 2018.

Udefaciliteterne er lige så fine som boligen, og de kræver ikke det store arbejde, da den lille græsplane er meget overskuelig. Terrassen vender mod syd og er dejlig privat med afskærmning, og selvfølgelig er der masser af sol. I får desuden et lille udhus med plads til havemøbler, plæneklipper og ved indgangen er der en fin overdækning. 

Kort sagt en helt igennem indflytningsklar bolig til en god pris – kontakt Meng Bolig og bestil en fremvisning.


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020