Hvidkløvervej 48 - 5700 Svendborg

Hvidkløvervej 48 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Rækkehus
Pris: 1.500.000 kr.
Nyhed

Indflytningsklart ende-rækkehus i populært kvarter

På den yderst familievenlige og trygge Hvidkløvervej i Svendborg findes det helt rigtige nye hjem til den enlige eller parret, der måske har børn og gerne vil flytte ind i en nymalet, velholdt og flot opdateret bolig. Her er tale om et halvt dobbelthus med en skøn delvist overdækket vestvendt terrasse og en lille nem gårdhave.

Kvarteret har grønt område med legeplads til de mange børnefamilier, gode parkeringsforhold og grundejerforeningen arrangerer hyggelige sammenkomster i løbet af året. I øvrigt kommer I til at bo tæt på skole, indkøb og skov og Svendborg bymidte når I nemt både på cykel og i bil.

Huset er fra 1987 og opført i røde sten. Det har en rigtig god planløsning med de 102 m² bolig fordelt således, at rummene til dagliglivet ligger i stueplan, mens førstesalen rummer værelserne.

I får en dagligstue med udgang til en vestvendt og delvist overdækket terrasse.

Det åbne køkken er indrettet med spiseplads. Stueplanet omfatter desuden et bryggers og et gæstetoilet med gulvvarme.

På første sal forbinder en repos de tre værelser med husets badeværelse, der har el-gulvvarme og netop har fået en opdatering.

Udearealerne er lige så fine som boligen og de kræver ikke det store arbejde. Terrassen bag ved huset vender mod vest og er dejlig privat med afskærmning og masser af sol i løbet af dagen. I får desuden et dejligt overdækket areal, et udhus med plads til cykler,  havemøbler, plæneklipper m.v. og ved indgangen foran huset er der også en lille fin overdækning.

Kort sagt en helt igennem indflytningsklar bolig, der bør ses.

Kontakt os for en fremvisning - hellere i dag end i morgen....

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020