Hou Plantage 3 - 5953 Tranekær

Hou Plantage 3 , Hou , 5953 Tranekær

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Sommerhus
Pris: 1.395.000 kr.

Pragtfuldt lille fristed på Langeland - 200 meter fra badestrand og store fællesområder

Når du kører ad landevejen og langsomt indhylles i grønt fra de store bøgeskove begynder roen helt automatisk at indfinde sig. For så er du ved at ankomme til sommerhuset i Hou Plantage på den yderste, nordlige spids af Langeland. Her venter din helt egen lille oase med en hyggelig og meget frodig have og et charmerende sommerhus med to soverum.

Vejen har ikke fået sit navn for ingenting. Det er en tidligere plantage, og området bærer præg deraf. De små grusveje har minimalt med trafik, og grundejerforeningen har sørget for en kæmpe, nedgravet trampolin på de store fællesarealer foran stranden. Her er også fodboldgolf, petanquebane og naturligvis en dejlig badestrand. Alt sammen blot 200 meter fra matriklen.

Sommerhuset er opført i træ og byder på i alt 60 m2.  Hertil kommer et mindre overdækket areal og et udhus på ca. 10 m2. Det sortmalede sommerhus er velholdt og fik så sent som i år 2022) nyt, lækkert Svanekøkken med et lige så nyt Smag køleskab. 

Køkkenet er placeret midt i husets hyggelige opholdsrum med plankegulve, synlige loftsbjælker og lysindfald fra nord og syd. Her også en brændeovn til de lidt køligere aftener og en alkove, der gør, at huset sammenlagt kan holde seks sovende gæster. Begge husets soverum er af en god størrelse og har begge egen udgang til haven. Endelig får I også et fint badeværelse fra 2004 med separat brus.

Det er især haven, der er med til at give ejendommen værdi. Det er en virkelig hyggelig have med masser af beplantning, som også får lov at være lidt vild. Her er flere hyggelige kroge, bålsted og høje træer fra dengang, der var plantage. På husets sydside er der terrasse, men I kan også bare placere havebordet det sted i haven, hvor I nu synes, der er rarest at være.

En rigtig perle af et sommerhus, der gør præcis dét et sommerhus skal gøre.

3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020