Hostrupsvænge 24 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.495.000 kr.

Fin, fuldmuret etplansvilla nær indkøb og skole i Svendborg

Et overskueligt hus med have på et fredeligt vænge i Svendborg Vest. Det er netop, hvad denne etplansvilla på 97 m2 kan byde på. I kommer til at bo i gåafstand fra Vestre Skole, Svendborg Storcenter og Svendborg Idrætscenter. Der er 1,5 kilometer til bymidten og kort afstand til både motorvej og togstation.

Ejendommen præsenterer sig med nydelig facade i rødsten og indkørsel, der fører op til en carport. Haven er vestvendt, og her har I hele 1.094 m2 til rådighed.

Det gode indtryk fortsætter indenfor. Boligen fremstår lys og åben, hvilket sammen med den gode pladsudnyttelse får huset til at føles større, end det er. Stue og køkken er samlet i et åbent rumforløb, hvilket skaber de bedste rammer for samvær. Det U-formede køkken er funktionelt at arbejde i og har flisegulv, der er nemt at holde rent. Her får I fint plads til både spiseafdeling og en hyggekrog. Har I brug for et tredje værelse, kan en del af stuen inddrages hertil.

De to nuværende soveværelser er begge gode, store rum. I samme del af huset finder I et fint bryggers med plads til vaskefaciliteter, badeværelset der har stor bruseniche samt entréen med indbygget garderobeskab.

Husets vestlige side domineres af en stor fliseterrasse. Den har ganske vist behov for en ukrudtsbehandling, men her får I et skønt uderum med god plads og flot udsigt til den opvoksede have. Havens størrelse til trods er den nem at holde, da den hovedsagligt består af randbeplantning og en græsplæne. Endelig har ejendommen også et godt udhus.

Kort og godt - en god og overskuelig bolig på fredelig adresse nær mange fornødenheder.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800