Højskolevej 3 - 5882 Vejstrup

Højskolevej 3 , 5882 Vejstrup

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 995.000 kr.

174 m2 klassisk villa på Sydfyn - meget hus for pengene

Drømmer I om plads, fred og ro i en bolig, der afspejler jeres ønsker og behov? Det har vi her i det hyggelige lokalsamfund Vejstrup på Sydfyn. Her ligger denne smukke villa fra 1877 klar til renovering. Prisen er sat derefter og I får intet mindre end 174 boligkvadratmeter til rådighed fordelt over halvandet plan, en overskuelig grund på 619 m2 samt en muret garage med plads til værksted.

Vejstrup er kendt som en hyggelig mindre by i Svendborgs opland. Nabobyen Oure er landskendt for sin berømte idrætsskole og i modsatte retning er der gode indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner og andre fornødenheder i den anden naboby Skårup.

Selvom det er et gammelt hus, er det bestemt et kvalitethus. Murværket står flot og har ingen revner og tegltaget har stadig mange gode år i sig. Træværket på altanen på førstesal blev i 2017 skiftet til vedligeholdelsesfri Ivarplank, og det samme gjorde vindskederne.

Indenfor venter en både hyggelig og velindrettet bolig. Som nævnt er der behov for renovering, men ikke nødvendigvis overalt - det er op til jeres ønsker og temperament. Husets stueplan indeholder et godt køkken-alrum med videre forbindelse til bryggers og garage, en stue, et badeværelse og et gæstetoilet samt en hall med flot vindeltrappe til førstesalen.

Boligens egentlige opholdsstue ligger på førstesalen. Det er et hyggeligt rum med tunge, tværliggende bjælker i loftet og udgang til altan mod syd. Og fra Velux-vinduet er der faktisk havkig mod øst. Derudover har etagen en rummelig repos og to gode soveværelser.

I får et dejligt uderum i den hyggelige have. Her er flere frugttræer, drivhus og en oplagt mulighed for at anlægge terrasse i vinklen mellem hus og garage.

Her får I kort og godt masser af hus for pengene og mulighed for at indrette jer, som I selv har lyst til.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800