Højsagervej 17 - 5884 Gudme

Højsagervej 17 , 5884 Gudme

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.295.000 kr.

Oplev fantastiske solnedgange i denne villa lige ved skolen i Gudme

I har sådan set alt, hvad I skal bruge her i Gudme på Sydfyn. Den lille landsby med den i Danmark verdenskendte håndboldklub GOG har både en købmand, skole, hele to slagtere og børnehave. Ydemere er der en fantastisk natur i området hvor du her også finder Gudme Sø. Her kan du tage en gåtur ved søen og nyde den skønne natur, det rige fugleliv og de smukke omgivelser. Og nærmest lige midt i det hele ligger denne gulstensvilla, der kan mere, end man skulle tro. 

Ude fra vejen ligner gulstensvillaen til forveksling en ganske almindelig etplansvilla. Men fra haven tårner huset sig op i to plan, hvilket skyldes at huset er højtliggende og bygget ind i en bakke. Af samme grund er en del af underetagen godkendt til beboelse, hvilket bringer det samlede boligareal op på fornuftige 125 m2. Huset ligger på en dejlig grund med en hyggelig have, hvorfra I kan nyde de smukkeste solnedgange. Solen går ned over bakken på marken foran huset, og vi skulle hilse at sige, at ikke to solnedgange er ens.

Indenfor venter en hyggelig og funktionel villa. Den er pænt velholdt gennem årene og kan fint anvendes, som den er. Foretrækker I mere tidssvarende rammer, er modernisering naturligvis også en mulighed.

Vinkelstuen får dagslys ind fra tre sider, og her er både brændeovn og udgang til terrassen mod sydvest. Køkkenet har spiseplads, og selvom det har nogle år på bagen, er det bestemt nydeligt og funktionelt, som det står. I får også et ældre badeværelse med sin egen charme. Dertil indeholder stueplan også et soveværelse med indbygget skab samt et kontor.

En stor del af kælderen er belagt med lyse klinker, og hernede venter et vaskerum, et nydeligt værksted med vin-hjørne samt et gæstetoilet. Hertil kommer to gode værelser, der fint kan fungere som børneværelser.

Gudme er godt forbundet med busser, så I nemt kommer til både Svendborg, Faaborg, Nyborg og Oure.

Et ægte fund af en villa med en super beliggenhed i Gudme!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800