Højdevej 11 - 5874 Hesselager

Højdevej 11 , 5874 Hesselager

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.195.000 kr.

Velholdt, klassisk murermestervilla midt i Hesselager

Det er så klassisk, som det bliver her på Højdevej 11 i Hesselager. Her ligger en murermestervilla fra 1952, der står flot og sund med rødt murværk, rødt tegltag, dannebrogsvinduer og hertil en dobbeltcarport fra 2013, der ligeledes er malet rød. Huset byder på 122 m² og har dertil fuld kælder, hvilket betyder, at I samlet får hele 194 etagemeter til rådighed.

Hesselager er på alle måder et dejligt sted at bo. Byen ligger godt placeret midt imellem Svendborg og Nyborg, og der er alletiders badestrand et kvarter væk på cykel. Hesselager er et veludviklet samfund og har blandt andet en stor MENY, apotek, skole, børnehus og idrætsfaciliteter.

Husets originale og nyslebne fyrreplankegulve ligger i hele boligen og generelt fremstår boligen pæn og velholdt, og er bestemt funktionelt og indflytningsklar, som det står.

I stueplan er boligen indrettet med et tosidet køkken, opholdsstue med udtag til brændeovn, spisestue, soveværelse/kontor, badeværelse og entré med trappeforløb til kælder og førstesal. Førstesalen er indrettet med tre soveværelser og fint repos. Endelig har etagen også et gæstetoilet med mulighed for bad.

Kælderen er både tør og højloftet og i det hele taget meget anvendelig. Den er indrettet med værksted, vaskerum samt to gode disponible rum.

Huset ligger på en velordnet og meget overskuelig grund. Indkørslen er belagt med perlesten, og huset omkranses på tre sider af en nydelig græsplæne med kirsebærtræ samt frugttræ, mod sydvest kan livet rigtigt nydes på fliseterrassen, der har læhegn og derfor ligger helt uforstyrret.

En på alle måder tiltalende ejendom, der passer godt til eksempelvis en børnefamilie.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Nicolaj Foged

Salg og vurdering

61457430