Hellufvej 3 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.250.000 kr.

Stor istandsat villa på hyggelige Tåsinge

Her er villaen til familien, der ønsker sig masser af plads og udfoldelsesmuligheder. Inden døre får I nemlig 278 m² at brede jer på - og der er endda uudnyttede kvadratmeter på førstesalen, hvis det ikke er rigeligt. En god garage, en overdækket terrasse med udekøkken og en velanlagt have er også at finde på den 925 m² store grund, og hele herligheden ligger med udsigt til åbne marker i Søby på naturskønne Tåsinge.

Villaen er løbende vedligeholdt inden for de senere år: Blandt andet er køkkenet udskiftet og soveværelserne renoveret, og badeværelserne er moderniseret, så boligen fremstår alt i alt lys og indbydende. 

Fire værelser er fornuftigt fordelt i stueplan, så forældre og børn kan indrette sig i separate afdelinger. De to badeværelser ligger desuden i hver sin ende, og de suppleres endda af et toilet på førstesalen. Opholdsrummene er for øvrigt placeret både oppe og nede: Førstesalen rummer en lys stue, mens stueplan byder på et skønt opholdsmiljø med køkken og stue i åben forbindelse. Et bryggers og en stor entré er her også - foruden de førnævnte uudnyttede kvadratmeter på førstesalen.

Familiesamværet kan ligeledes dyrkes på den overdækkede terrasse, som er lækkert udstyret med et udekøkken. Det er et hyggeligt sted at kokkerere - mens børnene springer på trampolin, hønsene klukker i hønsegården og havens frugttræer nyder godt af sommersolen.

Søby ligger skønt placeret i Tåsinges idylliske omgivelser, så der er masser at tage sig til for friluftsmennesker og naturelskere. Eksempelvis er der blot 2,5 km til Skovballe, der lokker med strand, skov og en lille havn. Morænelandskabet Monnet hører også til de nærliggende attraktioner, blandt andet på grund af sit rige fugleliv. I Landet kan I købe ind, mens Svendborg ligger et kvarters kørsel væk - og skolebussen stopper på praktisk vis nærmest lige udenfor døren.

Velkommen til Hellufvej 3.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800