Hedegyden 6 , Ellerup , 5892 Gudbjerg Sydfyn

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.995.000 kr.

Smuk landejendom med mulighed for hestehold på Sydfyn

De hvide hvælvinger på stuehuset, fører nærmest tankerne ned mod sydligere himmelstrøg. Vi befinder os nu alligevel lige midt i det sydfynske landskab et sted mellem Svendborg og Nyborg, hvor denne perle af en landejendom, nu kan blive jeres.

Ejendommen er top gearet til hestehold og har således både hestestald med bokse, saddelrum og ridebane. I får et nydeligt stuehus på 219 m², og på grunden, som er på lige knap to hektar, ligger en lille sø og ude for enden ligger skoven. Hertil kommer en pragtfuld udsigt ud over landskabet.

Ejendommens elegante fremtoning skyldes ikke mindst, at nuværende ejer er murermester og har drevet sin murermesterforretning her. Pladsen er bestemt også til det - eller til andre former for liberalt erhverv for den sags skyld. Udhuset rummer samlet 410 m² hvoraf 140 m² er indrettet til hestestald med 6 høje hestebokse. Bygningen har desuden både et kontor, et badeværelse og værksted.

Derudover får I en dobbelt garage og en carport samt endnu et udhus med fyrrum og flere disponible rum. Ridebanen er pt. lidt tilvokset, men kan nemt reetableres. Ejendommen opvarmes af både et træpillefyr, et oliefyr og et brændefyr, og ved korrekt brug er varmeregningen ganske fornuftig.

Stuehuset fremstår i pæn stand, men har sine steder behov for modernisering, hvis I ønsker en bolig i tidssvarende stil. Boligen byder på et dejligt stort spisekøkken med fin plads til at samle hele familien ved langbordet. Hertil kommer en spisestue samt en særdeles rummelig opholdsstue med muret pejseindsats. Boligen har dertil to badeværelser, grovkøkken, bryggers samt et soveværelse og en entré. Hertil kommer en førstesal, med yderligere to soveværelser.

De mange hvælvinger kan især nydes fra den dejlige overdækkede terrasse. Den ligger lige op ad fyrrummet og bidrager således til, at terrassen er lun det meste af året.

Indkøb, skole og børnehave findes i nærliggende Gudbjerg blot tre kilometer fra ejendommen.

En på alle måder smuk ejendom til jer, der er klar til at omfavne landlivet i al dets pragt.

3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800