Havgaardsvej 6 , Sdr Longelse , 5900 Rudkøbing

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 695.000 kr.

Bindingsværksidyl nær badestrand på Langeland - kan bruges som fritidshus

Hvad enten det er en permanent residens, I søger eller et dejligt tilflugtssted i behørig afstand fra hverdagens trummerum - får I her jeres eget lille stykke idyl i smuk natur på Langeland. Huset er en flexbolig og byder på 103 m² fordelt over halvandet plan samt en overskuelig grund på 591 m².

Her er tale om et ægte bindingsværkshus fra 1880. Stråtaget og de småsprossede vinduer giver romantikken et ekstra nøk opad, og så er hele huset tilmed flot velholdt af ejendommens nuværende ejere. De har brugt ejendommen som fritidshus, og har hygget sig med at gå og renovere på huset i flere år. Blandt de større poster indgår delvis udskiftning af vinduer til energiruder i 2009, nyt stråtag med brændhæmmende undertag i 2012 og etablering af terrasse og et skur i 2013.

Til trods for husets alder, har det en fin loftshøjde på omkring to meter. Man både ser og mærker også, at huset har bevaret sin sjæl trods renoveringen. Køkkenet er af ældre dato, men fremstår friskt og nydeligt. I stuen er der synlige loftsbjælker og brændeovn, og badeværelset er opdateret i nutidig stil med fliser på gulv og vægge og med separat bruseniche. Stueplan har derudover et soveværelse samt en entré med trappe til førstesalen. Heroppe venter yderligere et soveværelse samt en stue med udgang til altan.

Udenfor venter en hyggelig have med frugttræer og en solterrasse. Endelig har ejendommen også en carport.

Huset ligger ganske fredeligt på en landevej i det lille lokalsamfund Sdr. Longelse omkring syv kilometer fra Rudkøbing. To kilometer mod øst har I en dejlig børnevenlig sandstrand. Ruten derned fører blandt andet gennem Næbbeskov, som er turen værd i sig selv. I nærliggende Spodsbjerg er der indkøbsmuligheder og et hyggeligt leben ved byens havn.

En ejendom med høj charmeværdi - bestemt et besøg værd!


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020