Hammesbrovej 41 , 5882 Vejstrup

Billeder
Plantegning
Kort
Fritidslandbrug
Pris: 1.795.000 kr.

Skøn landejendom med to boliger ved Oure

Fred og ro, smukke grønne omgivelser og masser af plads. Lyder det som noget for dig? Så er denne skønne landejendom i fredelige, naturskønne omgivelser tæt på Oure måske dit næste hjem. Her får du et stuehus, som er stort nok til to familier, et godt, stort udhus og en mere end 2,7 hektar stor grund. 

Stuehuset er på 273 kvadratmeter, som fordeler sig på stueplan og første sal. Huset er indrettet som to boliger, der har hvert sit køkken, badeværelse og to gode stuer. Derudover har den ene bolig et soveværelse i stueplan og to gode, anvendelige rum på første sal. Med til den anden bolig hører et praktisk bryggers i stueplan og hele fire gode værelser på førstesalen. 

I den største af boligerne blev entré, spisestue og køkken renoveret i 2012, hvor der blandt andet blev indlagt gulvvarme. I køkkenet er der kælet for hvidevarevalget, og du får blandt andet et stort australsk køleskab med indbygget isterningemaskine.

Udenfor får du masser af udfoldelsesmuligheder, hvad enten du drømmer om at blive selvforsynende med grøntsager, holde husdyr, gå på jagt eller dyrke en pladskrævende hobby. Her er et stort udhus, som blandt andet rummer en god carport. 

I gården mellem stuehuset og udhuset får du en stor overdækket og lukket terrasse med udsigt over den arkitekttegnede og parklignende have. Her kan du nyde de lange sommeraftener, imens børnene plukker sig en dessert fra bærbuskene eller frugttræerne.

Beliggenheden giver dig uforstyrrede, naturskønne omgivelser, og der er samtidig ikke mere end ti minutters kørsel til alle byens muligheder i Svendborg. Du finder desuden skole, børnehave og spisesteder i Oure kun to kilometer væk, og her er heller ikke langt til en frisk dukkert eller en god fisketur ved Elsehoved Strand. 

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800