Gundestrupvej 1 , Gundestrup , 5762 Vester Skerninge

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 750.000 kr.

Stråtækt bindingsværkshus med charme på Sydfyn

Morten Korch har ikke levet forgæves. Det er dette bindingsværkshus på Sydfyn beviset på. Det er så klassisk, som det kan blive med bindingsværkets sorte rammer, på en hvidkalket baggrund. Sprossevinduerne og yderdørene er malet i en varm, rød farve, og det hele fuldendes af et nydeligt stråtag. Husets ydre indtryk fortsætter i husets indre, der er fyldt med sjæl og hjertevarme. Derudover skal I glæde jer til gårdhaven.

Huset dateres helt tilbage til 1880 og har blandt andet tidligere tilhørt en træskomager. I boligen venter 134 m² fordelt over halvandet plan. Hertil kommer en stor garage med værksted, et sjovt, underjordisk viktualierum og et drivhus i haven.

Selvom boligen i udpræget grad er i ældre/oprindelig stil, fremstår den meget velholdt. Man kan fornemme, at der er anvendt gode materialer - de fleste af vinduerne er eksempelvis i teaktræ. Noget andet man klart fornemmer, er stemningen, der er i huset. Lige fra det charmerende 70-køkken, til de flotte trælofter med malede loftsbjælker og videre til vinduerne med blyindfattede glas i stuen.

Indretningsmæssigt bydes der på spisekøkken, en stor og en mindre stue, et baderum, et toilet samt et bryggers. Hertil er der to mindre værelser i stueplan samt to større værelser på førstesalen. Endelig er der også et badeværelse på førstesalen.

Der venter et fortræffeligt aktivitetsområde på ejendommens åbne gårdsplads: et område belagt med småsten hvor garagen, den hyggelige terrasse med udgang fra stuen samt en mindre terrasse og haven mødes. Haven skråner kækt, og der er anlagt en lille køkkenhave ved siden af drivhuset.

I kommer til at bo i udkanten af den lille by Ulbølle, der blandt andet har et supermarked. Skole, idrætsfaciliteter og meget andet finder I i nærliggende Vester Skerninge.

En ejendom med charme, der ikke bare skal ses, men også mærkes!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800