Gudmevej 40 - 5874 Hesselager

Gudmevej 40 , 5874 Hesselager

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.395.000 kr.

Ingen brochure tilføjet

250 m² velholdt ejendom med mulighed for flexbolig

Er det ved at være tiden at komme ud, hvor der er plads til at leve og mulighed for at udfolde sig med de ting, der er vigtige for jer? Så gør, som så mange andre gør for tiden og flyt væk fra byen og ud i det danske landskab. Så kan I eksempelvis blive de nye ejere af dette yndige bindingsværkshus i Hesselager med 250 boligkvadratmeter og en stor have, hvor børnene vil elske at tumle rundt.

Sælger har fået ændret villaens status til flexbolig, så den både kan være helårs- og sommerbolig. Den næste heldige ejer har således også mulighed for at søge om flexboligtilladelse.

Den charmerende ejendom dateres tilbage til år 1900. Den er dog blevet godt holdt gennem årene og har løbende fået skiftet vinduer, døre og inventar flere steder. I 2017 blev hele vestgavlen skiftet, og senest i 2020 fik huset et splinternyt gasfyr. Udover haven har ejendommen også et muret værksted samt et stort, delvist åbent skur.

Husets indretning giver mulighed for mange forskellige konstellationer alt afhængig af jeres behov. I stueplan centreres boligen omkring køkken-alrummet og stuen. Køkkenet er rummeligt og moderne, og alrummet har udgang til terrasse.

Via entréen er der adgang til et stort badeværelse, et gæstetoilet samt til et særdeles stort værelse, der kan anvendes som soveværelse eller som husets stue nummer to. Endelig indeholder stueplan et bryggers med viktualierum.

En stor repos på førstesalen giver adgang til yderligere tre gode, store værelser. Også her kunne man etablere et lækkert opholdsrum, hvis man vælger at sløjfe et værelse. Der er endvidere mulighed for at etablere et badeværelse.

Selvom I er kommet lidt ud på landet, finder I meget af det, I skal bruge i hverdagen i Hesselager. Byen har egen skole med tilhørende børnehus, en god stor MENY, apotek, pizzeria, lægehus og meget mere. Derudover er der mange muligheder for sportsaktiviteter i både Hesselager og Gudme og ikke mindst fine badestrande i såvel Lundeborg som ved Stokkebæk Strand - en frisk cykeltur fra Hesselager.

En spændende ejendom til jer der savner fred og ro, plads og muligheder.Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800