Grønnegade 31 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.500.000 kr.
Nyhed

Charme og landsbyidyl nær Valdemars Slot på Tåsinge

Det er svært ikke at lade sig forføre lidt af stemningen her på Grønnegade i det hyggelige lokalsamfund Troense på Tåsinge. Det er en af byens ældste og bedst bevarede gader, og her ligger de smukke bindingsværkhuse nærmest side om side. Og lige før vejen slår et sving ligger denne fine gulstensvilla klar til at blive jeres næste hjem.

Det er en ægte landvilla fra 1900. Facaden ud mod vejen er smukt gulpudset og har flot ornamentik omkring døre og vinduesrammer. Huset byder på 148 m² og ligger på en 1.096 kvadratmeter stor grund med flot græsplæne og masser af potentiale for de med grønne fingre. Endelig hører der også et stort udhus med til ejendommen.

Ejendommen fungerede tidligere som tofamilieejendom og har derfor også to køkkener og to badeværelser. Det er naturligvis også en mulighed at benytte ejendommen som én samlet beboelsesenhed, hvis I foretrækker det.

Indvendigt fremstår boligen lys og velholdt og har blandt andet rigtig flotte plankegulve i flere rum. Interiøret er af ældre dato, men da det generelt er så velholdt, som det er, har det et charmerende strejf af retro over sig. Boligen er fint brugbar, som den står, men det er naturligvis også en mulighed at renovere, hvis man ønsker mere moderne rammer.

Indretningen i de to boligenheder er i vid udstrækning ens. De indeholder begge; soveværelse, køkken, stue og et badeværelse. Hertil har den ene bolig en ekstra stue med brændeovn. Fra den fælles entré er der trappe op til førstesalen, der er indrettet med yderligere to soveværelser og derudover byder på et stort, uudnyttet loftsrum.

Jeres nye tilværelse kommer til at udspille sig blot 400 meter fra vandet. Her er hyggeligt havnemiljø, en badebro og mulighed for at dyrke sejlerlivet. Smukke Valdemars Slot er også en del af lokalmiljøet, og så er der cykelafstand til Tåsingeskolen Sundhøj.

En spændende ejendom i rolige, idylliske rammer på Tåsinge.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020