Grøftehavevej 9 - 5892 Gudbjerg Sydfyn

Grøftehavevej 9 , 5892 Gudbjerg Sydfyn

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 595.000 kr.

Spændende renoveringsprojekt/nybyg på uforstyrret adresse i det Sydfynske landskab

Vi du gerne have fred, ro og luft omkring dig, og leder du efter det helt rigtige sted på Sydfyn, hvor du kan bygge nyt eller renovere en eksisterende villa? Midt mellem marker og skove omtrent fem kilometers kørsel fra Gudbjerg venter denne villa fra 1907 på den rette ejer, der ikke er bange for at tage fat. Huset byder på 102 m² over halvandet plan og ligger på en 719 m² grund. Nybyg er naturligvis også en mulighed, hvis du ønsker at starte helt forfra.

Det er ejendommen for dig, der søger en uforstyrret tilværelse, hvor du kan slappe af og være dig selv. De langstrakte marker ligger til alle sider, og der er mere end 200 meter til nærmeste nabo. I Gudbjerg finder du langt det meste af det, du skal bruge i hverdagen. Her er en DagliBrugsen, skole 0.-3. klasse og daginstitutioner. Turen til Svendborg kan klares på et kvarter, og skal du til Odense, skal du beregne 25 minutters transport.

Og lad os bare sige det, som det er: Huset her har brug for en overhaling af de helt store, og faktisk kan du lige så godt se ejendommen som et tomt lærred. Som huset står nu, byder det på et køkken med spiseplads, to stuer en suite, entré, gang, fyrrum og et badeværelse. Førstesalen består af en stor repos og et soveværelse.

I forbindelse med istandsættelsen af huset, kan du naturligvis også ændre på indretningen, så du får en bolig, der præcis svarer til dine behov og ønsker.

Har vi fanget din interesse, skal du blot ringe og bestille en fremvisning, hvis du vil opleve de mange muligheder, der venter på denne matrikel.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800