Grev Moltkes Vej 10 , Tåsinge , 5700 Svendborg

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 3.250.000 kr.

Indflytningsklar familievilla fra 2010 få minutters kørsel fra Svendborg centrum

Leder du efter en moderne bolig, der er skabt til børnefamilien og er lige til at flytte ind i? Så kom en tur med til Tåsinge og se denne fine etplansvilla. Den er fra 2010 og byder på 168 m² med en perfekt indretning, en integreret dobbelt carport og en hyggelig have, der omkranses af en bøgehæk.

Huset er attraktivt beliggende i en nyere udstykning i byen Troense nær Valdemars Slot. Her bor mange andre børnefamilier, og her er også både legeplads og fodboldbane. Derudover er der langstrakte marker og skove lige uden for døren og ikke mindst vandet ved Svendborg Sund. I Troense er der lystbådehavn samt et par gode forretninger. Alt herudover finder du en kilometer væk i Vindeby.

Huset er opført i gode materialer og har dertil gulvvarme overalt, ventilationsanlæg med varmegenvinding samt et lavt energiforbrug - energimærke B. Stilmæssigt er huset meget gennemført med ens klinker, gennemgående askeparket og matchende interiør i køkken, bryggers, badeværelser og skabe.

Indretningen er, lige som man kan forvente af en moderne etplansvilla. Midt i huset har vi køkken-alrummet, der binder boligen sammen og skaber et godt omdrejningspunkt i hverdagen. Her er loftet ført til kip, og den store køkkenø fungerer samtidig som spiseplads. I forlængelse hertil ligger stuen, der har parketgulv, store vinduespartier ud til haven og - ligesom alrummet - udgang til terrassen.

Forældreafdelingen består af et soveværelse med walk-through-closet til eget badeværelse, mens børneafdelingen har tre værelser, der deles om husets andet badeværelse. Hertil kommer et bryggers med egen indgang udefra samt et viktualierum ved køkkenet.

Der er flisegang hele vejen om huset, og mod sydvest ligger en skøn solterrasse med læhegn. Haven er enkelt anlagt og nem at overskue.

Alt i alt en indbydende ejendom der giver rigtig gode rammer for en børnefamilie.


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800