Galdbjerg Kohavevej 7 , 5874 Hesselager

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 895.000 kr.

Etplans villa i rolige, landlige omgivelser på Sydfyn

Det er ikke alle, der har lyst til at bo i byen. Faktisk er der mange, der blot ønsker en fredelig tilværelse ude på landet blandt mark og skov i et pænt hus med have. Og det er netop, hvad vi her har med at gøre. Nærmere bestemt et godt parcelhus på 128 m² på en 875 m² stor grund. Og så hører der tilmed et stort værksted med til ejendommen.

Huset ligger smukt i det sydfynske landskab et par kilometer udenfor lokalsamfundet Hesselager. I Hesselager er der både et velassorteret supermarked, skole, lægehus, apotek, bank og et par butikker og et spisested. Her er, hvad man skal bruge til hverdagen kort og godt. Skolebussen kommer forbi matriklen og fragter børnene til skole, og 1,5 kilometer herfra kører de almindelige busser mellem Svendborg og Nyborg to gange i timen. Og skulle det friste med en tur til stranden en varm sommerdag, har I både stranden ved Stokkebæk og den hyggelige kystby Lundeborg i nærheden.

På matriklen er det dog mest af alt vindens rislen i træerne og fuglefløjt, der “forstyrrer roen”. Grunden omkranses af en tæt, høj hæk, der gør haven ganske ugeneret og fredfyldt. Haven er også helt aflukket ud til vejen, så man fint kan have kæledyr eller småbørn uden at skulle holde opsyn.

Indenfor venter et hyggeligt hjem med trælofter, gode, solide fyldningsdøre, pæne parket/gulvtæpper i værelser og opholdsrum og klinker i de resterende rum.

I får et pænt køkken med spiseplads og klassiske elementer, en hyggelig stue med brændeovn og udgang til haven, to soveværelser, et rummeligt badeværelse samt et stort bryggers bestående af tre sammenhængende rum.

Alt i alt en fin ejendom til jer, der vil have "hus og have og fred og ro”.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800