Fuglehavevej 2 , 5883 Oure

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 500.000 kr.

Landidyl med ca. 1,5 ha grund tæt på Oure

Fra Oure by fører Landevejen mod nord og direkte til Fuglehavevej 2, hvor denne tidligere landbrugsejendom kan blive jeres. Med nøglerne til hoveddøren her på ejendommen råder familien over 108 kvadratmeter bolig med tilhørende udhusbygninger og tidligere stalde på sammenlagt ca. 900 kvadratmeter. Dertil følger ca. 1,5 hektar jord, og her får I altså god plads til udfoldelse af den pladskrævende hobby, virksomhed eller dyrehold.

Ejendommen kan dateres tilbage til 1800-tallet, hvilket skinner igennem i husets flotte facade med rødmalet bindingsværk og stråtækte tag. Her er Morten Korch-stemningen sat, og den H-formede store staldbygning danner rammerne om den hyggelige gårdsplads, der sammen med staldbygningerne er ideel til parkering af familiens køretøjer.

Inden døre i det charmerende landhus har man foretaget løbende renoveringer, hvilket efterlader kommende beboere med en bolig i fin stand. I alle rum mærker man den hyggelige og landlige atmosfære, hvor trælofterne med fritliggende loftsbjælker og de småsprossede vinduer sætter prikken over i’et. Her kan familien brede sig på et værelse, to stuer, køkken-alrum, et stort bryggers og et rummeligt badeværelse med badekar.

Fra køkken-alrummet er udgang til en dejlig, aflukket terrasse, hvor afslapningen i sommersolen kun afbrydes af vindens susen i træerne. Herfra er desuden udsigt over ejendommens indbydende haveoase, der byder på flotte rosenbuske og mange træer – herunder både en fuldvoksen blodbøg og frugttræer – hvor det er muligt at finde et skyggespot på alle tidspunkter af dagen.

Ja, her på adressen får I naturskønne vidder og landlig idyl for alle pengene, og familien har desuden kort afstand til Oure Friskole. Også Lundeborg byder ind lige i nærheden, hvor I kan nyde tilværelsen på gode badestrande og ved det hyggelige havnemiljø.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800