Fruens Alle 4 , 5874 Hesselager

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.095.000 kr.
Nyhed

Præsentabel villa med lækkert garageanlæg på rolig vej i Hesselager

Den er lige til at gå til, denne fine villa i Hesselager på Sydfyn. Det 114 kvadratmeter store hus er lige til at flytte ind i og har som ekstra bonus alletiders garageanlæg med to fjernbetjente hejseporte. Der venter også spændende potentiale på den uudnyttede førstesal, hvor der med lidt istandsættelse nemt kan skabes to ekstra soveværelser.

Huset ligger på en fredelig vej i attraktive Hesselager. Herfra er der kort afstand til byens tilbud i form af en stor MENY, et apotek og et pizzeria. I byen er der desuden skole 0.-6. klasse, børnehus, lægehus og gode idrætsfaciliteter

Her er tale om en fuldmuret villa fra 1908. Murværket står stadig rigtig pænt, og for nemhedens skyld er der udlagt perlesten foran huset og garagen.

Huset har en velfungerende planløsning, som gør det nemt at indrette sig hyggeligt. Den flotte entré med klinkegulve og småsprossede vinduer giver et meget præsentabelt indtryk af boligen. En solid fyldningsdør giver herfra adgang til stuen, der har parketgulv og direkte forbindelse til en hyggelig spisestue i forlængelse.

Køkkenet har pænt, hvidt interiør samt god plads til et spisebord, hvilket gør det til et opholdsrum i sig selv. Og da der herfra er adgang til trappen til førstesalen, kan rummet rigtig fungere som boligens omdrejningspunkt, hvis førstesalen udnyttes og eksempelvis får to soveværelser. Boligen byder dertil på et flot badeværelse med smukt klinkegulv og muret bruseniche samt et ligeledes flot bryggers med indgang udefra.

Garagen er et stort aktiv ved ejendommen. Den har betongulv, er forberedt til gulvvarme og er velisoleret. Endelig får du også en dejlig nem have med stor terrasse samt et skur og et overdække bag garagen.

Byen byder desuden på et rigt foreningsliv og gode busforbindelser til både Svendborg og Nyborg. En velbeliggende ejendom der er nem at gå til.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800