Fruens Alle 15 , 5874 Hesselager

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.395.000 kr.

KVALITETSVILLA MED NATURSKØN HAVEOASE OG KORT AFSTAND TIL ALT - SKAL SES!

En moderne kvalitetsvilla, et trygt nærmiljø, og fantastisk natur lige i baghaven – dette er blot få af de mange kvaliteter, man kan se frem til i denne skønne, vedligeholdelsesnemme villa fra 2003. Med navnene på postkassen her på Fruens Allé 15 i Hesselager kommer familien til at bo i smørhullet mellem by og natur. Vi byder indenfor!

Etplansvillaens planløsning egner sig særdeles godt til både børnefamilien eller det pensionerede par, der ønsker god plads at brede sig på. Her venter 121 lyse og indbydende kvadratmeter, der er fordelt på en rummelig entré, tre soveværelser, et stort badeværelse og husets absolut skønneste rum; det store køkken-stue-alrum. Her kan hele familien samles om både madlavning, måltidsspisning, og sofaafslapning i de charmerende, landlige rammer med en moderne twist. Alle rum har gulvvarme, og på badeværelset er både stor bruseniche og vaskesøjleplads. De velindrettede kvadratmeter giver desuden den større familie – eller blot parret med pladsmangel – mulighed for fx at dele stuen og etablere et ekstra værelse.

Villaen har fuldmurede vægge både indvendigt og udvendigt, og hele herligheden fremstår yderst velholdt fra top til tå. Ejendommen indledes af en indkørsel til carporten, der har et redskabsskur på 8 kvadratmeter tilknyttet. Bag huset venter en sydvestvendt baghave med en stor træterrasse, og hele haven omkranses af hæk og buskads. Her kan familien nyde privatlivet og sommerens mange solskinstimer uden at blive forstyrret. Nedenfor ejendommen ligger desuden et roligt og naturskønt fællesområde, hvor Stokkebæk Å snor sig igennem. Med ejendommen følger 1/6 andel af dette område.

Fruens Allé er en rolig vej i Hesselager, hvor tilværelsen kan nydes i fred og ro med kort afstand til alle hverdagens nødvendigheder. Herfra tager det ikke mange minutter at komme til hverken byens store Meny-butik, sportsklubber, børnehave eller skole. Med byens korte afstand til Storebælt har man desuden rig mulighed for at hoppe på cyklen og køre en tur til stranden – ren idyl!

Velkommen på Fruens Alle 15 i Hesselager!


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800