Fredsbjergvej 7 , 5935 Bagenkop

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 895.000 kr.
Nyhed

Flot renoveret villa/fritidshus med pragtfuld udsigt i Bagenkop

Gennemrenoveret villa fra 1910 med sjæl og varme og med en pragtfuld placering i udkanten af Bagenkop by. Huset ligger i et meget roligt område og med den skønneste udsigt til Fredsbjerget og de åbne marker. Den store have er en ægte lille oase med gamle buske og træer, som skaber små hyggelige kroge rundt omkring.

Huset byder på 103 charmerende boligkvadratmeter, fordelt over et stueplan og en førstesal. Dertil kommer et udhus på 11 m² samt en carport på 16 m². Boligen byder indenfor til et lyst køkken, to opholdsstuer en suite med brændeovn og udgang til en skøn sydøstvendt terrasse. Dertil kommer endnu en stue samt et rummeligt badeværelse med vaskefaciliteter og separat bruseniche. Førstesalen byder op til en åben repos og 3 soveværelser.

Grunden udgør 2267 m² med en stor baghave mod sydøst. Haven er primært anlagt med nemt, vedligeholdelsesfrit græs, der kun kræver en plæneklipning fra tid til anden, mens man på terrassen kan nyde solskinnet med overblik over hele herligheden og det bagvedliggende Fredsbjerg.  Naturstyrelsen overtog området omkring Fredsbjerget i 2017. Det betyder, at der er er mulighed for etablering af afgræsning, men aldrig vil blive bygget i området.

Der er mulighed for, at få flexboligstatus på ejendommen og den egner sig også fint til ferieudlejning.

Bagenkop ligger på Langelands vestlige sydspids og er en by med en dejlig atmosfære og ægte fiskerstemning. Her har en del fiskekuttere hjemstavn, og den populære Bagenkop Havn anløbes hvert år af mange lystbåde og skonnerter, som er med til at give byen liv. Fra Fredsbjergvej er man blot 600 meter fra strandene og ca. 850 meter fra både Dagli’Brugsens gode indkøbsmuligheder og havnen, hvor det hele går løs. Den ganske by er præget af mange gamle huse i de smalle gader og flere af dem benyttes i dag som fritidsboliger.

Alt i alt får man her et skønt hus i en autentisk havneby, der leverer de ideelle rammer for jeres nye helårs- eller fritidsbolig.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800